Mit lehet tenni azzal, aki befásult?
Korábban is voltak gondok a kapcsolatunkban. Legalábbis túl féltékenykedő volt, úgy éreztem mindig várja az alkalmat, hogy belém köthessen (jelzem, alapja nem volt rá), hisztiket rendezett, megsértődött. Persze volt jó része is, mert amúgy nagyon tudott szeretni, kedveskedni, szóval mintha egy hullámvasúton ültem volna. Vagy nagy szeretet, vagy féltékenységi jelenet és szinte utált.
A lényeg, hogy az utóbbi időben, mint aki ebbe belefáradt (kiégett?), teljesen közömbös lett az irányomba. Mindent rám hagy, mindenre csak hümmög, hiába próbálok figyelmes lenni vele,viccelődni, mindent olyan közömbösen, enerváltan fogad. Mosolygok rá, ő meg néz, mint egy hal. Régen azért ezt nem tudta megállni, hogy vissza ne mosolyogjon, akkor is ha épp haragudott. De most nem haragszik. Látszólag nem érez semmit.
Most ilyenkor mi van? Egyáltalán ez minek a jele, ez valami betegség? Én csak azt szerettem volna, hogy a hisztiket hagyja abba, de ez a változás nem igazán tetszik. Komolyan aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!