Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy ne féljek...

Mit tegyek hogy ne féljek annyira a műtéttől?

Figyelt kérdés
Másfél hét múlva kell befeküdnöm, ráadásul pánik beteg is vagyok.
2010. febr. 24. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen műtéted lesz,altatásban lesz-e, vagy sem,de próbálj ne rá gondolni. Csinálj pár olyan dolgot, amit szeretsz. Vagy olvass, hátha segít.Esetleg ismerősök, barátok segíthetnek.Nekem csak kisebb beavatkozásom volt altatásban, de mire odakerültem már én is remegtem mint a kocsonya. Nem tudtam mit tenni ellene. De aztán kedvesek voltak velem,ami sokat oldott a szorongásomon, végül pedig az altató injekció hatására minden ideg egy szempillantás alatt eltűnt.Drukkolok neked!
2010. febr. 24. 21:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást remélem velem is minden rendben lesz.
2010. febr. 24. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előző hozzászólóval! Sajnos ezek olyan félelmek,amik normálisnak mondhatók,hiszen nem műtik az embert naponta!:) Még jó! Foglald le magad,még ha nehéz is,beszélgess a témáról tapasztalt idősebbekkel! Ők engem is megnyugtattak,hogy "ugyanmár...mi az neked,erős vagy...kis semmiség"! És valóban így is volt,nagyobb volt a füstje,mint a lángja...!:) Túléltem,ahogy te is túléled!Drukk!:))
2010. febr. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!