Menjek koliba szorongásossal és depresszióval?
(Bár a vezető tünet a szorongás.) Nagyon szeretnék jó bulikban benne lenni, emberekkel ismerkedni, és a kolit is egy jó 5letnek tartom,de ahogy belegondolok, elfog a szorongás. Nagyon szorongós vagyok, sokat ülök otthon egyedül. Itthon borzalmas a légkör, családi dolgok miatt alakult ki nálam ez az egész. Ha társaságban vagyok nagy ritkán, akkor 99%ban elmúlik teljesen a szorongás és jól érzem magam. Persze emberek közt is kicsit gátlásos vagyok, de könnyen oldódom ahhoz képest hogy otthon milyen iszonyú szorongásaim vannak.
A másik lehetőség, hogy rendbe teszem magam lelkileg először, és utána gondolkodom a témán. Mert egyelőre nem merem meglépni, csak szorongok. De az is lehet, hogy pont azért szorongok, mert itthon kell lennem ebben a közegben, és hogy ha meglépném, az lenne a kiút...
?
Mit gondoltok? :)
20L
Nem értem- itt a koli a lényeg vagy a szakválasztás?
Mert ha a koli nem tetszik, ott tudod bármikor hagyni, egyetemet is- de nyilván az egy nagyobb lépés.
Egyébként én a helyedben megpróbálnám- lehet ha elszakadnál az otthoni mérgező légkörtől, a tüneteid is enyhülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!