Szerintetek el lehet végezni egy evyetemet viszkbylag súlyos depresszióval? Érdemes ilyen állapotban belevágni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 07:57
1/11 A kérdező kommentje:
Huh, de elírtam a kérdést, bocsánat. Mobilról küldtem és siettem.
2015. jan. 9. 07:59
2/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs mit jelent egy ilyen betegség, de te érzed hogy milyen a hangulatod, az állapotod, neked kell tudnod hogy bele fér e egy egyetem vagy sem. Attól függ milyen szintű helyre mennél, gondolom ez is számít, mert ha nagyon stresszelős vagy akkor nehezebb is lenne gondolom ilyen betegség mellett. Szimplán a depresszió is megakadályoz mindenben, szóval nem tudom. Szerintem próbáld meg, ha meg nagyon nem megy, akkor ott hagyod ez az első félévben kiderülne.
3/11 anonim válasza:
Szedd rendbe magad mielőtt nekilátsz egy egyetemnek. Ha ilyen állapotban kezded és idővel feladod, a kudarc egy újabb negatív spirálba húz majd le és még szarabbul leszel. Saját tapasztalat.
4/11 anonim válasza:
Rendbe kell tenned magad a felvételi előtt. Az egyetem nehéz még depresszió nélkül is.
5/11 Juliusz48 válasza:
Az én ismeretségi körömben a súlyos depresszióba szenvedőnek még az utcára kimenni is probléma. Ha már felvettek akkor jó irányban haladsz a gyógyulással, és a sikerélmény sokat segíthet. Azomban tudnod kell, hogy az egyetem elvégzéséhez nem az ész vezet, bár kell hozzá, hanel a fenék keménysége, mert sokat kell ülni miatta. Azt akarom ezzel mondani, hogy akitartás a lényeg, bár a sikerélmény a vizsgákon neked dolgozik.
6/11 anonim válasza:
A helyedben még nem jelentkeznék, vagy passziváltatnám magam egy félévig. Azalatt otthon jól kigyógyulnék egy szakember segítségével, és utána vágnék neki az egyetemnek. Kivéve, ha nagyon sürgős, hogy időben elvégezd.
7/11 anonim válasza:
Inkább sportolj, járj sokat a szabadba, és száműzd az étrendedből a bolti vackokat. Aztán egy év múlva bátran nekivághatsz.
8/11 jegecske válasza:
Nem irod hány éves vsgy. Mi a fenétől lenne depressziód? Ha rossz kedvű vagy, vagy nem érzel motiváciot az még nem depresszió. Amennyiben mégis kezelés alatt állsz, az nem depresszió, de nem irom hogy mi .
Nem hiszek a depresszióban, ez ma egy divatos "betegség"
kapd össze magad és tanulj valamit, mindegy mit, csak meg lehessen élni belőle
9/11 Kekcsi válasza:
Életveszélyes, de nem akarok ötleteket adni.
10/11 anonim válasza:
Aki igazán depressziós, az nem tudja összeszedni magát segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!