Hova forduljak depresszióval?
Szia!
Én nagyon sok mindenen mentem keresztül, a saját poklomat gyártottam meg magamnak. Aki nem depressziós, az ezt nem érzi, tudom. Én megértelek.
Nálam is így kezdődött, nem tudtam aludni hónapokig, aztán jöttek a sírásrohamok, nem mentem sehova és nem kerestem a barátaimat, nem leltem örömöt semmiben. Azelőtt sosem voltam ilyen. DE nem voltak önkárosító gondolataim.
Majd pszichiáterhez fordultam, akinek a segítségével egy függő idiótává váltam, és ekkor már voltak öngyilkos gondolataim is. A lényeg, hogy nem mentem többé hozzá, és nem szedek már semmit, az élet pokol volt 4 hónapig utána, elhiheted, borzasztó rémálmok, nyomottság, de aztán éreztem hogy kezdek gyógyulni, újra előkerültek a barátaim.
Éreztem, hogy még nem vagyok 100%-os, és eléggé vigyáztam magamra, tudod, mint mikor van egy sebed, óvod. Na én is ezt tettem a lelkemmel, szerencsére ma már ugyanaz az életvidám ember vagyok, aki voltam régen, és már tudok aludni, mint rég! Ez mind 8 hónapot vett igénybe, de itt vagyok, és nagyon boldog, hogy nem kértem a segítségből!
Nem lebeszélni akarlak,a pszichológus jó választás lehet, de GYÓGYSZEREZNI NE ENGEDD MAGAD!
Kitartás, egy volt sorstársad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!