Be fogok kattanni? Menjek orvoshoz, vagy ez még nem olyan
vészes?
Valami feszültség lapul benned, neked kell tudni mitől. Gyógyszereket nem ajánlom, könnyű rászokni, esetleg Magne B6-ot vagy nyugtató hatású gyógynövényes készítményeket javasolnék.
2010. febr. 24. 15:17
a düh még önmagában nem baj. mindenkiben van agresszió.
lehet, hogy oka is van a dühödnek (italozás).
meg kell tudnod tanulni kezelni az indulataidat ÉS a magad és a mások számára nem káros módon levezetni a feszültségedet. erre a bogyók nem annyira hathatósak... a tb elvileg támogat pár órát a pszichológusnál (asszem, 20 órát). keresd fel a háziorvost, kérj beutalót. lehet, hogy jót tenne, ha kicsit ki tudnád beszélni magadból a dolgokat. és az is jó lenne, ha kicsit kimozdulnátok otthonról. néha mindenki bekattan attól, hogy haza kell mennie: ugynaazok a problémák, ugynaazok a feladatok, ugyanazok a falak... menjetek le, sétáljatok a ház körül, vegyetek közben egy fagyit, és dumáljatok... az is jó hatású.
2010. febr. 24. 15:24
szerintem ki kell engedni a mérgedet,
ha mindent a szőnyeg alá söpörnél az sokkal rosszabb lenne, mert egy időzített bomba lennél
amit az 1. válaszoló írt, M.B6, esetleg orbáncfű tea
(ez gyógynövény, és megnyugtat)
fel a fejjel
2010. febr. 24. 15:25
Oh szegény lányod. Nem elég hogy kamaszodik és nehéz korban van még van egy alkoholista apja és egy anyja aki üvöltözik otthon. Ezzel nem segítesz csak rontasz a helyzeten! Szerintem a legjobb lenne ha elmennél bicajozni mielőtt rád tör ez az "üvöltözhetnék" és nem csak vita után.. tiszta fejjel nyugodtan próbálnád átgondolni vagy megbeszélni a dolgokat.
2010. febr. 24. 15:30
5/11 anonim válasza:
Szia. Jó hogy ki tudod adni valahogy a mérgedet! A biciklizés nekem is segítene, de hát itt a városban? :(
Nekem a Béres Magne B6 csodákat tett!!!! Napi egy szem az adag, nem szabad többet venni. Próbáld ki!
2010. febr. 24. 15:30
15.30 szerintem nem unalmában vagy "jó" kedvében akad ki a kérdező, nyilván van rá oka
2010. febr. 24. 15:37
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok!Köszönöm a JÓINDULATÚ válaszokat!Az orbáncfű teát már próbáltam,de a Magne B6-ot is kifogom, hátha használ.Arról meg nem is tudtam hogy a pszichológust is támogatja a tb.,majd utána járok, köszi az infót.:)
Ki írta, hogy nincs rá oka? Biztosan van. De ha üvöltözik és a családján adja ki a mérgét az semmit sem segít hanem sokat ront! De nem nagyon érted amit írtam, vagy félre értetted.
2010. febr. 24. 15:41
9/11 A kérdező kommentje:
15.30.-nak: én lennék a legboldogabb, ha nem kellene vele üvöltöznöm,hidd el. De a kérés, a szép szó nem használ....
Okok értem és azt is hogy meg szeretnéd oldani a problémákat azért írtál ide is. Ez már egy lépés, sztem a pszichológus jó ötlet, van amikor tud hasznos tanácsot adni vagy legalább segít kibeszélni a dolgokat. Én a nyugtató helyett a bicajra szavazok, nagyon jó hogy nem szeretnél rászokni gyógyszerre :)
2010. febr. 24. 16:04
Kapcsolódó kérdések: