Ez a fajta félelem ugye már nem normális? 25N
Figyelt kérdés
3 gyerekem van, a férjem soha nincs itthon a munkája miatt éjjel, csak heti 1 napot. Akkor minden rendben, abszolut nem félek. De a hét többi napján amikor nincs itthon, sötétedés után nekem végem. Rettegek hogy betörnek. Alig tudok ealudni a félelemtől, ha mégis sikerül akkor sokszor felriadok. Folyik rólam a víz, remegek, gyors a légzésem. Ez már évek óta megy. Mi lehet a baj és én mit tehetnék hogy nyugodtan élhessek?2015. máj. 12. 18:23
11/16 anonim válasza:
Akkor nem jól állították be a gyógyszered. Hogyhogy nem tudsz bejárni?
12/16 A kérdező kommentje:
Mert nincs ki vigyázzon a gyerekekre. De hogy őszinte legyek ha tudnék sem járnék, mert nem volt értelme, a pszichiáter 5 perc alatt lerázott mindig, úgyhogy nem is beszélgetett velem. Könnyebb lett volna befektetni.
2015. máj. 13. 20:08
13/16 anonim válasza:
Nem ertem ilyen dologert miert akarjak az embert befektetni. Mar az orvosok se normalisak..... Keres masikat biztos lehet kerni hogy mashoz jarj.
14/16 anonim válasza:
Elozo vagyok. Meg szerintem kiprobalhatnad a citromfu teat is. Lefekves elott igyad szerintem nekem sokat segitett mikor eros szorongassim voltak. Es kipihenten ebredtem tole.
15/16 anonim válasza:
Hát bár jó lenne, ha beszélgetne veled, sajnos orvosként ők is túlterheltek. Ahova bementél, ott kérhetnél időpontot a pszichológustól, esetleg azt is, hogy a pszichiáter után a pszichológussal is beszélhess.
Egyébként nem minden doki ugyanolyan.
Próbálj úgy gondolkodni: ha a félelemeid esetleg rosszabbodnak, ugyanúgy nem lesz kinek vigyáznia a gyerekekre. Ne tedd magad tönkre, most segíts magadon.
16/16 A kérdező kommentje:
Időpontra mentem mindig, mégis elhajtott. Csak az az egy pszichiáter van ahova kellett járnom
2015. máj. 14. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!