Élhetek még normális életet? ( többi lent hosszú lesz! )
Na jó először majdnem csúnyát írtam, az állatkíínzásodért...
De az írásodból úgy tűnt megbántad, ez egy jó dolog
Nem feltétlen leszel gyilkos, lehet semmi köze a betegségedhez, gyerek voltál és "ismerkedtél" a világgal. Te írtad lelkiismeret furdalásod volt utánna, szóval megbántad
"Utána olvastam a betegségnek, h aki kiskorába állatokat a kínoz az felnõtt korára gyilkossá válik és bûnözõ..."
Ez szerintem hülyeség (igaz a gyilkos elmékben ezt nyomatják), de csak rajtad áll mivé válsz, mert van lelked (ami furdalt is az elkövetett hiba miatt). Mindenki csinál kisebb nagyobb hülyeséget gyerekként.
És ne félj, ne rágodj ezen, rég történt megbántad, de ha folyton ezen pörög az agyad akkor teljessen berőgződik és vagy őrületbe kergeted magad, vagy mivel ez beépül a tudatalattidba lezüllesz
22/F
Ha akarsz beszélgetni, vagy van még valami ami bántja a lelkedet megírhatod privátban is
Megpróbálok neked a lehető legobjektívebben és kedvesebben válaszolni, annak ellenére, hogy az állatkínzás az, amit a legjobban elítélek(a nemi erőszak mellet)
Nos, van igazságtartalma annak, hogy azokból lesznek gyilkosok, akik állatokon kezdték, de ha te megbántad, akkor ez nem kell törvényszerű legyen.
Ez pszichiátriai szempontokból egy egyszerű elven alapszik, ami nálad is megvan.
Adott egy gyerek vagy egy kamasz, akit a nála nagyobbak bántalmaznak(lehet ez szülő, vagy a te esetedben iskolatársak, vagy gyakorlatilag bárki)
Az erőfölény a kulcsa az egésznek. Mivel az adott illető gyengébb, ő az, aki semmiképp nem tud felülkerekedni.
A fájdalom bosszúvá és dühé alakul, és egy kisgyerek kin tud bosszút állni, akiknél ő van erőfölényben? Az állatokon.
Ellenben, amikor valaki megreked ezen a szinten, akkor ahogy erősödik, egyre több ember van fizikailag alárendelve neki, több ember felett bír erőfölénnyel.
Így sokszor az ilyen előéletű emberekből lesznek gyerekeket bántalmazók, nőket bántalmazók(férfiak esetében leginkább), vagy akárkit, akik maguknál gyengébb.
A kiskorban keletkezett lelki törés szörnyű kompenzációja ez az egész, ha úgynézzük, egy körforgás.
Ez tulajdonképp a te esetedet is megmagyarázza.
Szerintem élhetsz normális életet, de ha ennyi problémád van, akkor bizony pszichiáterre lesz szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!