Vérzés még a 6. napon is. Normális ez?
Figyelt kérdés
ráadásul élénk piros. persze nem rengeteg. napról napra kevesebb lett. de menstruacio 6. napján már nem csak barnázásnak kellene lennie?2014. szept. 20. 11:07
1/6 anonim válasza:
Nekem az első 8 napig tartott és a 6-7.napon még piros volt.
Most ilyen 6-7 napig szokott és van hogy a 6.napon még piros aztán egyik napról a másikra barnává válik.Volt már olyan is hogy az 5.napon elkezdett barnázni aztán a 6.napon megint piros a 7.en meg már megint barnázás.Szerintem normális.
2/6 anonim válasza:
Még az is "normális" ha hét napig van meg -
4/6 anonim válasza:
Nyugi a rekordom 12 nap volt es tuleltem, nem beszelve arrol, hogy negy nap utan ismet egy hetig beteg voltam... Oke akkor mar dokihoz fordultam, de no para...elso ot evben viszonylag normalis :)
5/6 A kérdező kommentje:
...a 20. évnél tartok... 3 gyerek után...
2014. szept. 22. 12:41
6/6 anonim válasza:
Meg a 6 nap akkor is belefer de javaslom azert legy figyelmes, hogy mikor s mennyire vagy beteg, jegyezzed, s keress fel egy nogyogyaszt, meg ha nincs is semmi baj, akkor is minden evben egy kontroll mindenkire rafer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!