Hogyan tudnám elérni hogy megjöjjön a vérzésem egy napon belül?
Sziasztok. Jövő héten mennénk a párommal Szlovákiába és már le van foglalva az út. Viszont ha nem találok ki valamit, akkor nekem pont akkor lesz meg. :(( Kedden kell megjönnie, de szeretném letudni a hétvégén. Most tartok a ciklus 24. napján, van amikor 24-25 napra is megérkezik.
Tudnátok valamit ajánlani?? Nagyon sürgős lenne!
Nem tudod befolyásolni.
Ha előre tervezel és szedsz gyógyszert, akkor talán azzal lehetett volna.
De bízz benne, hogy az izgulástól vagy előbb vagy később jön meg :D Így nem lesz az egész hét mensis. Meg aztán úgysem minden nap van meg nagyon, nem? Legalábbis nekem csak 2 nap durva. A többin csak alig van, az pedig egyáltalán nem zavaró, semmiben sem :)
Nem tudod előrébb hozni. Ha esetleg fogamzásgátlót szedsz, akkor megteheted, hogy nem tartasz szünetet a 21. nap után, de ezzel sem szabad sokat játszani.
Legrosszabb esetben pedig törölközőt terítesz magad alá, és kicsit óvatosabban lesztek együtt.
Sziasztok! :)))
Köszönöm szépen annak a lánynak, aki privátban megírta nekem, hogy mit kell csináljak és megismertetett a hüvelylégzés technikájával. Ennek köszönhetően már 19-én este indultak a görcsök, szombat reggelre megérkezett a vérzés, és ma már múlóban van!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!