Hogyan lehet elérni hogy megjöjjön a menzeszem ha már 20 (! ) napja késik? (többi lent)
Kezet foghatsz velem, én hét évig szenvedtem a menzeszemmel minden áldott hónapban, mikor menni is akartam valahova: akármit is tettem, mindig akkor szíveskedett megjönni, mikor nem kellett volna - akkor is, ha késett vele másfél hónapot és akkor is, ha fél hónappal előbb jött a kelleténél. Paranoiás vagyok azóta is, pedig a gyógyszer rendbe tette :S
Tornagyakorlatot találtam régen, de már elveszett, és annyira emlékszem belőle, hogy kis terpesz, kis hátradőlés (ez nem biztos), feszítsd be a hasad elsó táját (tehát a méhedet), számolj tízig, majd vissza és kienged. Ezt asszem tízszer ismételni, de nem 100%, régen olvastam már.
Másik esetleg a C-vitamin meghozza, vagy a vas. Sok zöldség-gyümölcs. És elsősorban nyugi! Lehet, az idegesség miatt sem jön meg.
Drukkolok:)
Terhes nem lehetsz?
Amúgy akár ciszta is lehet, úh irány a nődoki! Keress egy nőneműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!