Ez szorongásos rosszullétnek számít?
Tehát van egy dolog amitől félek.
Viszont mondta az orvos, hogy semmit sem kaphattam el.
Én örültem, hazamentem. Viszont egyre többször felmerül bennem a kérdés: "De mi van ha mégis? De mi van, ha az orvos téved? De mi van, ha nem mondtam el a helyzetet pontosan, és ezért lett ez az orvos véleménye?"
Amikor ezek a kérdések mennek a fejemben, megpróbálom kicsit nyugtatni magam, de teljesen lefoglalja a gondolataimat, rossz kedvem lesz, és a mellkasomnál úgy érzem, mintha egy súly nehezedne rá.
Ilyenkor folyamatosan bennem van egy kis félelem érzet, ami néha nagyobb, néha nem. Ha előkerül ez a téma, amitől félek, gyorsan továbbmegyek, nem akarok róla pl olvasni.
Régen szedtem 2-szer is antidepresszánsokat (asszem Cipralex vagy micsoda) szorongásra, de ez már 3-4 évvel ezelőtt volt.
Néha úgy érzem, hogy ez a dolog amitől félek, akarva-akaratlanul be fog következni. Néha (ritkán) szívesen sírnék, bár sosem megy.
Ez szorongásos rosszullétnek számít, vagy ez a kételkedés és leírt helyzet átlagos, és az emberek többsége ilyen?
(Nem tudom, hogy ezt fóbiának lehet-e nevezni, vagy szorongásos rosszullétnek, vagy esetleg ez normális?)
Előre is köszönöm!
19/F
(Még egy kérdés: Ha nem normális, hogyan lehet a leggyorsabban leküzdeni?)
Vagy minek lehetne ezt nevezni?
(Hipochonder nem vagyok, nem képzelek be magamnak sok betegséget vagy ilyesmit.)
Tul reagalod. ..
mi az, amitol felsz??
Igy nem tudunk segiteni..nem tudjuk a nyomos okot
És hogyan lehet végleg megszüntetni?
Mert már szedtem gyógyszert 2-szer is, voltma pszichiáternél 2-szer is és mégis....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!