Xanax szorongásos alvászavarra?
2 nap egymás után egyáltalán nem tudtam elaludni, (csak kb hajnali 5-6 körül) mert nagyon hevesen és hangosan zakatolt a szívem, meg görcsben volt a gyomrom plusz utána már teljesen rástresszeltem az alvásra, hogy sose fogok elaludni.(Az elmúlt fél évben ilyen már többször volt de csak nagyon ritkán). Bejelentkeztem egy pszihoterapeutához aki csak jövőhétre tudott időpontot adni, szóval beszéltem pszihiáter ismerőssel aki azt mondta vegyek be xanaxot (0.5 este, reggel 0.25). Aztán azzal végre sikerült elaludnom. Szerintetek meddig lehet szedni anélkül, hogy rászoknék? (reggel nem veszem be).
Nem tudom, hogy mikorra lesz eredményes a pszihoterapeutás-kezelés ezért kérdezem mert valószínűleg addig szednem kéne. Esetleg volt már valakinek hasonló problémája? Tapasztalatok?
Nee, nagyon konnyen ra lehet szokni...!
Kezded kis dozisban...majd az agyad keveselni fogja... vegul emeled-emeled..
Aah irtozom a gondolattol is.!
sajnalom a helyzeted!! :(
Stresszes eletet elsz bizonyara. Lazits. Ha problemad van mondd el valakinek. Ha sirnod kell, sirj. Kapcsolodj ki, rejtveny, kony, egy jo masszazs..!:) De ne hagyd h ez igy es ennyire felemesszen!
Jo egeszseget! Udv.
Kizártnak tartom, hogy a Stilnoxban ennyi van.
Ha valaki bevesz 1 mg-nyi xanaxot (pláne, hogy előtte semennyit sem szedett) az biztos, hogy olyan jól fog aludni, amit nem lehet fokozni 10x-es benzo hatóanyaggal sem. Sőt - beleolvasva a Stilnox leírásába - a Xanax még sokkal jobb is több mindenben, ki a fene használna akkor Stilnoxot?
Nem ijesztgettem senkit.
Vegyen be Xanaxbol csak egyet valaki. Letompitja...majd ujbol megfogja ismetelni ha nem alkalmaz egyeb "gyogyulasi modot".
Nagyon konnyen ra lehet szokni!!
De ezt csak egy gyakorlo mentoapolo irja ....
Egy gyakorló mentőápoló pontosabban is fogalmazhatna.
Nem mindegy, hogy az 1 db az 0,25 0,5 vagy 1,0 mg.
Egy 0,25-ös felét, majd - ha 1 óra múlva sem megy az alvás - a másik felét nyugodtan be lehet venni. Napi 0,25-től nem fog senki rászokni. Lehet, hogy nélküli megint nem tud majd aludni, de egyébként semmi baja nem lesz tőle, ha nem szedi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!