Szorongásos depresszió, hogy lehet küzdeni ellene?
Nem lehet, hogy rosszul csinálsz valamit az életedben? Van olyan is, hogy valakinél nem körülmények okozzák, hanem eleve ilyen beteg, és akkor gyógyszerekkel segítenek, meg minden mással, amivel lehet, de van olyan is, hogy csak változtatnunk kell, és elmúlik..
én is átmentem ilyenen, és nagyon rossz volt, és most is bármikor visszatérhetne, most már tudom... csak, mivel megváltozott az életem, elmúlt... most nem szenvedek, akkor meg azt hittem, belehalok
én is szedtem magnéziumot is... felsorolsz olyan dolgokat, amik már eleve okozhatják. A legjobb tanácsom az lenne, hogy valami célt kellene keresni, amit szeretsz is, és ha azzal kezdenél el foglalkozni, akkor, nagyon gyorsan elmúlna... ha nem olyan depresszió, ami testi eredetű csak és kizárólag, vagyis akármit csinálsz, nem múlik el, csak gyógyszerekkel lehet kordában tartani
én is nagyon szenvedtem, de most belegondolok, és nagyon jól érzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!