Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek az új antidepresszáns...

Félek az új antidepresszáns mellékhatásától, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Az eddigi antidepresszánsok nagy részét a mellékhatások miatt hagytam abba, pl SZEXUÁLIS VÁGY CSÖKKENÉSE, ORGAZMUS HIÁNYA.

Nekem ez fontos, hozzátartozna az életemhez, de a gyógyszer befolyásolja.

Viszont ha nem szedem, "nem fogok helyre jönni", meg nem hazudhatom, hogy de igen, szedtem.

Aki volt/van hasonló helyzetben, mit tett/tesz?

(Csak olyan válaszoljon, aki érintett a témában. Nem az a kérdés, hogy kinek mi a VÉLEMÉNYE!)

2015. máj. 4. 20:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Természetesen megszüntette az okot: helyreállította a szerotoninszintet. Nincs ok: nincs tünet.

Ha leteszem, - mint ahogy anno letettem 2 év után - 3 év után újra visszasüllyedt, ezért újra el kezdtem szedni.

2015. máj. 7. 20:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem cserelni kellett a gyogyszert ugyanezert a problemaert. amugy nagyon jol mukodott a gyogyszer de teljesen megszunte az orgazmusom tole. semmilyen modon nem sikerult. visszamentem a pszichiateremhez es gyogyszert csereltunk, utana helyrejott a dolog.
2015. máj. 15. 10:55
 23/24 anonim ***** válasza:
10 es, ha az illetonek szuksege van a gyogyszerre akkor ne beszeld le rola. a hirtelen abbahagyott vagy indokolatlanul abbahagyott antidepresszans ongyilkossaghoz vezethet. sajnos vannak olyan okok amiket nem lehet a dolog termeszetebol adodoan megszuntetni ilyenkor szukseg van a terapiara es a gyogyszerre is. a nagyobb baj hogy a kerdezonek nem olyan orvosa van akiben bizik es akivel meg tudjak oldani a gondokat. a Magyar pszichiatriai kezelesek a beka fenekenel vannak. ha en otthon elnek mar reges reg ongyilkos lettem volna igy meg az orvosom es a gyogyszerek segitsegevel felepultem. viszont nekem pl. a minimal dozist mindig szednem kell kulonben nagy az esely a visszaesesre. biztosan hallottal mar arrol hogy a sulyos depresszio eseten az agyban kemiai elvaltozasok vannak es ezeket cask gyogyszerrel lehet karban tartan. valoszinuleg ezert nem hagyhatja abba legalabbis egyenlore a kerdezo a gyogyszereket.
2015. máj. 15. 11:01
 24/24 anonim ***** válasza:

"...vannak es ezeket cask gyogyszerrel lehet karban tartan."

Gyógyszerekkel csak tüneteket lehet enyhíteni. Az agy azért károsodik, mert nem kapnak a sejtek megfelelő mennyiségű oxigént. De ha pótoljuk a hiányzó oxigént az agyműködés idővel helyreáll. Kiegyensúlyozott lesz a lélek. Az emberek azért eszik meg ezt a sok sületlenséget a gyógyszerekről, mert alapból korlátozva van gondolkodásuk. Ezért azt veszik a természet alapjául, amit régebben más papírra vetett.

2015. máj. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!