Félek az új antidepresszáns mellékhatásától, mit kéne tennem?
Az eddigi antidepresszánsok nagy részét a mellékhatások miatt hagytam abba, pl SZEXUÁLIS VÁGY CSÖKKENÉSE, ORGAZMUS HIÁNYA.
Nekem ez fontos, hozzátartozna az életemhez, de a gyógyszer befolyásolja.
Viszont ha nem szedem, "nem fogok helyre jönni", meg nem hazudhatom, hogy de igen, szedtem.
Aki volt/van hasonló helyzetben, mit tett/tesz?
(Csak olyan válaszoljon, aki érintett a témában. Nem az a kérdés, hogy kinek mi a VÉLEMÉNYE!)
Természetesen megszüntette az okot: helyreállította a szerotoninszintet. Nincs ok: nincs tünet.
Ha leteszem, - mint ahogy anno letettem 2 év után - 3 év után újra visszasüllyedt, ezért újra el kezdtem szedni.
"...vannak es ezeket cask gyogyszerrel lehet karban tartan."
Gyógyszerekkel csak tüneteket lehet enyhíteni. Az agy azért károsodik, mert nem kapnak a sejtek megfelelő mennyiségű oxigént. De ha pótoljuk a hiányzó oxigént az agyműködés idővel helyreáll. Kiegyensúlyozott lesz a lélek. Az emberek azért eszik meg ezt a sok sületlenséget a gyógyszerekről, mert alapból korlátozva van gondolkodásuk. Ezért azt veszik a természet alapjául, amit régebben más papírra vetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!