Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet az, hogy 21 évesen...

Hogy lehet az, hogy 21 évesen még nem vagyok biztos a nemi identitásomban?

Figyelt kérdés
Azért ide írtam ki ezt a kérdést, mert a szerelem, szex kategóriában nem kapnék rá komoly válaszokat, remélem itt más a helyzet. Szóval, 21 éves lány vagyok, eddig csak fiúkkal volt tartós és alkalmi kapcsolatom is, de már 12-13 éves korom óta tetszenek a lányok is, bár ez sokáig nem volt tudatos. Soha nem volt bajom a melegekkel, és kérlek titeket, a homofób válaszokkal kíméljetek. Egy férfi mellett sem éreztem soha azt a boldogságot, nem elégítettek ki sem lelkileg, sem testileg, egyre többet gondolok lányokra, fantáziálok róluk, de kezdeményezni sosem merek. Nem zavarna, ha leszbikus lennék, a családom és a barátaim is elfogadnék, csak szeretném tudni, hogy akkor kik is érdekelnek valójában. Az közrejátszhat, hogy a családomban nem harmonikus a szüleim kapcsolata? Mi a baj velem?
2010. febr. 21. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia.A csaladod nem hiszem h tehet a dologrol.Az en szuleim elvaltak,nem volt konnyu gyerekkorom,de megis a fiukat szeretem.Lehet h meg nem talaltad meg az igazit,de az is lehet h tul sokat akarsz a fiutol.Lazits egy kicsit,felejtsd el a lanyokat.Az is lehet hogy csupan az ismeretlen vonz,kezdemenyezz lannynal es meglatod h mi is van.
2010. febr. 21. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy egyszerűen csak biszex vagy?

Amúgy semmi baj veled, nem mindenkinek alakul ki fiatal korában. Én is csak 25 évesen jöttem rá hogy mit is szeretnék.

2010. febr. 21. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem életkorhoz kötött, hogy minek, kined gondolod magad [és nem csak a szexualitás terén van ez így]. Légy magadhoz türelmes(ebb)! :)

Ha kevésbé koncentrálsz a témára és spontánabbul próbálsz hozzáállni, tehát megpróbálod elfogadni, hogy így-úgy, akár összevissza asszociálsz, gondolkodol fiúkról, lányokról, akkor megnyugszik a lelked, és megtalálod a módját, hogyan lehetsz boldog. ;) Kiegyensúlyozottabban, a boldogságnak élve lehet élni igazán, kötöttségek, fájdalmak nélkül.

Ha címkézed magad, mármint megpróbálod szándékosan behatárolni magad, összezavarodhatsz, még inkább. Kár volna.

A családnak, környezetnek természetesen van szerepe, alakíthatja, hogyan viszonyulsz az életedhez, de nem hinném, hogy ennyire kihatna rád. [Például van, akit sosem fogad el az apja, mint lányt, sohasem elégedett vele, és az anyjával is összetűzésekbe keveredik, és mégis a fiúkhoz vonzódik testileg-érzelmileg. Van aki pedig, nem.]

:) Szerintem nincs semmi baj veled, azon kívül, hogy túl sokat rágódsz ezen.

Lazíts. Ráérsz. Még huszonegy évesen is.

2010. febr. 21. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem biszex vagy, amúgy meg h még nem volt olyan pasi, aki kielégített volna minden téren, az nem jelenti azt h nem is lesz.....fiatal vagy...nyugi, majd meglesz az igazi neked is!
2010. febr. 21. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
halmozottan hátrányos helyzetű vagy haver!
2010. febr. 21. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, akikben felnőttkorban, esetleg egy házasság és pár gyerek után merülnek fel az efféle gondolatok. Nem a kortól függ.
2010. febr. 21. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nemi identitásoddal nem vagy tisztában, hiszen az azt jelentené, hogy nem tudod elfogadni, hogy lánynak születtél, hanem abban, hogy szexuálisan milyen neműekhez vonzódsz.

Ha a férfiakat is vonzónak találod és nőkről is fantáziálsz, akkor valószínűleg biszex vagy, de ha a férfiakhoz annyira nem vonzódsz testileg, csak próbálkoztál, akkor lehet, hogy leszbikus. Majd kialakul.

Vannak olyan helyzetek, amikor egyértelműen kiderül egy lányról, hogy ő is vonzódik hozzád, akkor nyugodtan próbálkozhatsz.

Az, hogy szexuálisan nem tudott kielégíteni még egy férfi sem, az nem számít feltétlenül, jelentheti azt is, hogy te vagy a pasik akikkel próbálkoztál nem rendelkeztetek elég gyakorlattal. A vonzalom az, ami számít, ha igazán be tudsz indulni egy pasitól, és szoktál pasikról fantáziálni, akkor szexuálisan vonzódsz a férfiakhoz is.

Baj nincs veled, ez normális.

Énis biszex lány vagyok, de még nem volt kapcsolatom lányokkal, számomra ez akkor derült ki egyértelműen, amikor egyszer szerelmes lettem egy lányba. Persze nem lett belőle semmi :)

2010. febr. 24. 00:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam is pont ez a helyzet...

18 éves vagyok, nekem már óvodás korom óta ilyen gondolataim vannak.Tetszenek a fiúk is, de boldoggá nem igazán tesznek.

Ha neked is lenne kedved, beszélgethetnénk erről.

2010. febr. 26. 11:24
 9/9 anonim válasza:
28%
sztem abszolút semmi baj nincs veled. én mondjuk nem nő vagyok... az más mikor 2 férfi.. azt sztem hagyom is. az gáz. de 2 nő.. az teljesen jó. nem csodálkozok rajta h megkívánjátok egymást, hiszen a női test a legszebb dolog a világon!! szoval ha ugy gondolod h neked nő kell akkor hajrá!
2010. júl. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!