Ilyenkor mi a teendő? (öngyilkossági ksérlet)
Nincs semmi teendő. Kórházban próbálnák stabilizálni az állapotodat.
Ha meg akarod ölni magad, akkor 50db gyógyszer kevés, olyan dózis kell megfelelő gyógyszerből, amitől tényleg meghalsz (gondolom valami altató típusú a célszerű, amitől előbb el is alszol).
De a gyógyszereknél szerintem praktikusabb, minimálisan 'nehezebb' a csukló artéria metszés.
Viszont mielőtt nagyon öngyiznél (amit egyébként én nem szólok le, sőt tiszteletben tartok) gondold át, hogy a döntésed racionális vagy érzelmi alapú. Azért butaság öngyilkosnak lenni, mert depresszió/szomorúság miatt értelmetlennek látjuk az életet.
Ha racionálisan átgondolva tartjuk értelmetlennek s rossznak az életet, akkor már már a helyzet.
Szerintem nézz meg pár motivációs filmet (én próbálok bölcsességet magamra pakolni a Békés harcos útjából), beszélgess bölcs emberekkel, és lehet a végén rájössz, hogy elsősorban most nem is halálra van szükséged, pusztán szemléletváltásra, tanulásra.
Lehet hogy nincs igazam, ez csak egy javaslat.
Aki azt írta, hogy a szervek leállásával kínok között, napok alatt hal meg valaki..
Akinek meg évek óta, ki tudja mióta kínok között él, minden nap talán minden órában, ébren de talán még álmaiban is csak szenved, annak az utolsó napok agóniája lehet hogy már semmi.. :(
Sajnos, át tudom ezt érezni, de én változtatok magamon, az életemen. Majd elválik persze, hogy ennek a változtatásnak van-e értelme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!