Akiknek már volt öngyilkossági kísérletük! Ti sokáig terveztétek előre vagy csak hirtelen döntöttétek el hogy megteszitek?
sokszor megfordult a fejemben. nem tudom meddig halogattam,de én elég fiatal voltam még akkor. maga,hogy na most megteszem az teljesen hirtelen volt.
úgy élek,hogy egyrészt megtaláltak,másrészt nem is valószínű,hogy sikerült volna,ha nem találnak meg,akkor sem.
Aki komolyan gondolta az öngyilkosságot, az már nem él.
A többiek játszmáznak, manipulálni akarják a környezetüket.
Utolsó hozzászóló. :D Látom te sok Csernust nézel. Ezek az ő szokásos dumái. :D
Aki meg azt írta az elején, hogy kísérletet tett és nem emlékszik semmire, de ennek ellenéri mindent részletesen le tudott írni, hát érdekes ellentmondásokba ütközöl. Még tanulnod kell, hogy hazudni tudj! :D Lool!
Figyelj kérdező! Aki komolyan gondolja az öngyilkosságot az megteszi, a többi csak figyelemfelhívás, vagy egy rossz életkörülmény amivel nem tud mit kezdeni és nem lát más kiutat, így ha beviszik, lesz aki rákérdez miért csinálta és neki ez már egy jó dolog, mert segítséget, tanácsot kérhet. Kb. erről szól az egész. Aki meg megakar halni az meghal, mert az nem az ereit fogja vagdosni és nem alkoholt iszik gyógyszerre. És aki megtette, vagy meg fogja tenni, az ide nem tudja leírni hogy miért és hogyan tette meg.
"Még tanulnod kell, hogy hazudni tudj! :D Lool!"
Volt tanú tahókám, elmesélt mindent. LOL.
"Aki meg megakar halni az meghal, mert az nem az ereit fogja vagdosni és nem alkoholt iszik gyógyszerre."
Ebben teljesen igazad van. Én például szíven szúrást tervezek. Már egy jó ideje.
de ne tedd meg.
a napokban halt meg egy ismerősöm. szörnyű..és még olyan fiatal volt,előtte volt az élet.
sose szabad butaságot csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!