Mit tegyek a túlevés ellen?
Fél éve kezdtel el anorexiával kezelni. Egy évig szenvedtem benne kb. Decembertől bulimia tüneteim vannak, mármint csak voltak, mert bevallottam a szüleimnek, hogy hashajtózom magam, így nem tudok többet hozzá jutni.Maradt a zaba. Egyre jobban gyarapszom, már túl léptem azt a súlyt, amit el kellett volna érjek anorexia után, de nagyon durva vagyok. Minden nap, vagy minden második nap túl eszem magam mindennel, amit a házban, hütőben találok. Mit tegyek, hogy leküzdjem? Vissza szeretnék fogyni egészséges súlyra (nem anorexiás soványra!!, és persze az sem hiányozna ha beteg lennék a túlsúlytól és a sok zabálástól.
Ha nem sikerül, lehet öngyilkos leszek.
17L
Mégis hány centi és kiló vagy? Lehet csak te látod magad soknak...
,,Ha nem sikerül, lehet öngyilkos leszek." Amúgy ajánlok neked egy pszichológust...
Ebből napi kettő és nem fogod magad túlenni én 8kor vettem be az elsőt és kb 16-kor lettem csak éhes. Ez nem ilyen kamu hoodia vagy ahhoz hasonló termékek amiket már be is tiltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!