Szerintetek így van esélyem meggyógyulni?
Ennyi erővel a depresszió is a lényed egy része, ezért ragaszkodj hozzá halálod napjáig...
Már bocs, de ez a szöveg, hogy te nem vagy a társadalom része...akkor mije vagy? Kissé úgy hangzik, mintha felsőbbrendűnek éreznéd magad.
Fogadd el, hogy ugyanolyan fontos/kevésbé fontos vagy ebben a világban, akárcsak Kispista, vagy Mariska néni.
Az egész írásod egyébként nagyon zavaros, nem hiszem, hogy bárki rendet tudna tenni a fejedben innen gyakori kérdésekről, ezért(hiába megveted...) szakembert keress fel inkább.
A pszichológia tudomány, nem légből kapott hülyeség...
Egyáltalán nem érzem magam se többnek sem kevesebbnek, csak teljesen másnak. Nem tudok olyan egyszerű dolgokat megcsinálni, ami a társadalom szerint normális. Ettől nem érzem magam kevesebbnek. Viszont attól sem érzem magam többnek hogy én ezt a másfajta gondolkodást elítélem. Tudom hogy ez egy 'hiba' a személyiségemben, de nem lehet senki sem tökéletes. Szerintem elfogok menni egy szakemberhez, de az nem baj ha elmondom neki a véleményemet? Még akkor se ha valami bántó dolgot mondok?
Egyébként köszönöm a válaszodat.
Ha biliárdozol, és az egyik golyó helyett van egy pöttyös gumilabda tudsz így szabályosan játszani?
Le kell cserélni a labdát (az elképzeléseidet magadról), egy megfelelő golyóra.
Egy megfelelően kiképzett terapeuta segíthet ebben. De nem kötelező, szenvedhetsz továbbra is, ha úgy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!