Ha most nem repedt meg, akkor a jövő hónapban sincs esélyem? Most akkor már nem fognak megrepedni? Gondolom a Norcoluttól nem fog meggyógyulni a tüszőrepedési problémám!
szia,
bár nekem orvos által nem igazolt hogy tüszőrepedési problémám volt, de jó pár hónap hőmérőzése és annak tüzetes tanulmányozása után szinte biztos vagyok benne, hogy nálam is ez volt a probléma.
Nem tudom, mennyire vagy jártas a hőmérőzésbe, vagy mennyire figyeled a tested jelzéseit, de van néhány egyértelmű jele ennek. Pl. ugráló hőmérséklet az ovu környékén valamint elhúzódó tojásfehérje folyás.
Mikor ez számomra nyilvánvalóvá vált, elkezdtem a cickafark teát inni és persze mellette folyamatosan mértem az ébredési hőmet.
A tea hatására a korábbi 40 napos ciklusom 32 naposra csökkent és a 3. teázós hónapban már meg sem jött.
Most az ágyában szuszog a két hónapos kisfiam.
Esetleg egy próbát megér, bár tudom sokan nem hisznek a gyógynövényekben. Én azóta 100%-ban hiszek! :)
Minden jót kívánok és tényleg ne add fel!
Sajnos nem tudok hőmérőzni,váltott 12.órás műszakban dolgozom,nappali-éjszakai váltásban.
A teázáson már túl vagyok,cickafarkfű-palástfű tea.Sajnos semmi.
Uh.on látta a doki,hogy nem repednek meg teljesen.
ez egy "betegség", kezelni kell, nem bizakodni, sajnos... keress másik dokit, de jó gyorsan, mielőtt jó nagy ciszták lennének belőle.
én így jártam pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!