Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valakinek sikerült lemennie...

Tamara98 kérdése:

Valakinek sikerült lemennie már alfába?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatok vannak?

2015. ápr. 4. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Te magad is voltál már alfában rengetegszer. Például amikor mélyen elgondolkozol, vagy félálomban vagy.
2015. ápr. 4. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom,olvastam már róla. Itt most azokra gondoltam, akik tudatosan csinálják ezt.
2015. ápr. 4. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Alfában lenni nem valami földöntúli, különleges állapot amit szándékosan csak csodatevő sámánok meg a nagy orákulum maga tud megtapasztalni. :D Úgy képzeld el, hogy lefekszel, behunyod a szemed, enyhén felfelé nézel és ellazítod az izmaidat. Kb már alfában is vagy, ha nem is azonnal. Nem ez az extra az agykontrollban, hanem hogy mit csinálsz ebben az állapotban.
2015. ápr. 4. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát már majdnem lementem bétába, erre a kutyám egy jó vacsora után elpukkantotta magát!

[link]

2015. ápr. 4. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Tipikus alfaállapot, amikor felébredsz, de még félig-meddig nyitott szemmel visszabóbiskolsz. :) Ezt gyakorlással el lehet érni napközben is. Egyébként az elbambulás és tudtommal bizonyos mértékig alfa állapot.
2015. ápr. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!