Van visszaút ilyen helyzetből?
26 vagyok. Elvégeztem egy egyetemet, viszonylag jó helyen dolgozom, vannak lehetőségeim, kívülálló számára úgy tűnhetek, mint akinek semmi oka a boldogtalanságra. Én mégis folyamatosan szenvedek, aminek egy oka van, a nők.
26 év alatt eljutottam oda, hogy el se tudom már képzelni azt, hogy egy nekem tetsző lányhoz bármi közöm lehessen, viszont bármi másnál jobban vágyom arra, hogy én is átélhessem ezt. Ha az utcán, metrón, facebookon meglátok egy szép nőt, olyan, mintha gyomron vágnának, csak arra tudok gondolni, hogy nekem ilyen sosem lesz.
Senki nem mondja, hogy csúnya vagyok (sőt, sokszor kapom az ellenkezőjét), én mégis annak érzem magam. Úgy érzem, egy akkora szakadék van köztem és minden számomra vonzó nő között, amit sosem fogok tudni áthidalni. Ettől az érzéstől pedig teljesen demotivált és letargikus leszek.
És ez már évek óta tart. Szeretnék kijönni ebből, reménnyel és lelkesedéssel nézni az életre, de nem tudom, tudok-e még. Mi lehet innen a kiút?
a legfontosabbat hagyod ki:
tegy rendet a FEJEDBEN es ne nyafogj, ezt a nok azonnal eszreveszik!
Az a helyzet, hogy kicsit rossz oldalról közelíted meg a dolgokat.
1) A nőknek sem feltétlenül a kinézet a legfontosabb (azt mondtad, igényes vagy, olyan lányoknál, akik nem csak a kirakatba akarnak ez bőven elég) És ezek lehetnek szép nők is ám!!
2) Ha viszont Te is csak a külsejét keresed a lánynak, semmi egyéb kritériumod nincs ami vonzóvá tudja tenni számodra, akkor nagyon nehéz dolgod lesz, lehet, hogy csalódni fogsz párszor (mondjuk rájössz, hogy egy idő után nem elég a külső) Persze nem azt mondom, hogy jöjj össze egy bányarémmel, vagy valakivel, aki Neked nem vonzó, de nem CSAK a külsőre kellene koncentrálni...!
És ne görcsölj erre rá, mert ez lejön, hogy pánikolsz, inkább foglalkozz azzal, hogy megismerd a saját személyiségedet, képességeidet és gondolkodj azon, hogy melléd milyen személyiségű lány illene. Nem kell, hogy becsukd a szemed, de ha ezzel is törődsz egy kicsit, rögtön nem a külsőségek lesznek a középpontban, és az jót fog tenni...
Miért, milyen személyiségű lányt szeretnél? :)
Csak kíváncsi vagyok, tényleg olyan ritka-e, mint gondolod.
a legtöbb ember valamilyen álarcot hord, ez természetes dolog. ha nem ismered meg legalább valamennyire az illetőt, akkor nem fogod tudni, hogy valójában milyen a személyisége.
ha csak a magam példájába belegondolok, új helyzetben mindig majdnem szótlan és udvarias vagyok. ha már régen ismert barátaimmal vagyok, akkor tisztára bolond tudok lenni, és nagyon vidám. viszont van, amikor meg tiszta stresszes vagyok, és nagyon gondterhelt.
Olyan, mintha nem is ugyanaz az ember lennék, és bizonyos énemet csak az lát, aki nagyon régóta ismer. De az sem mindenképpen. szóval első pillantásra rámondani az emberre, hogy nem megfelelő a személyisége, az szerintem eléggé luxus.
ha valaki valamennyire tetszik külsőre, akkor legalább adj neki egy esélyt, ne írd le rögtön.hagyd, hogy megnyíljon neked legalább valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!