Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegséggel küzdök. Ha...

Pánikbetegséggel küzdök. Ha pánikroham jön rám, és bevisz a mentő a kórházba, akkor bent tarthatnak-e addig a kórházban, amíg egy barátom értem nem tud jönni? Mert ilyenkor köztudott, hogy nem merek egyedül menni sehova.

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 16:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Kicsit offolni fogok, tisztelem a mentősöket, szoktam az alapitványt támogatni, és igazat is adok neki. A pánikroham meg egy szivinfarktus között van különbség. Nem mindegy, hogy az amúgy is leterhelt mentősöket kihez hivják ki. Ezt be kellene látni. Az egyik helyen csak egy hisztizés van, a másikon viszont már egy élet forog kockán.
2016. júl. 22. 16:36
 12/12 amigdala42 ***** válasza:
100%
5 ös ! szerintem gyorsan válts munkahelyet !!! Engem is vitt el mentő , én a ügyeletet hivtam , mert pánik rohamom volt . Rosszul voltam . Ki jőtt és hivta a mentőt ! infarktusom volt . Az egyik legborzasztobb tüneteket produkálja ... hogy számol el egy mentőközpontos magával , ha nem küld segitséget és a beteg kiugrik az emeletről . Ha ennyi empátia nincs benned ,mit keresel ott ahol vagy ?? :( Én is nővér voltam és tudom milyen sok beteg és képzelt beteg van . Osztogatuk a placebot , mert ha megnyugszik a beteg az mindenkinek jó . megjegyzem nem hiszem hogy Te mentös vagy , ők nem beszélnek igy ! Képzeld el ez egy valós betegség , agyi ingerületátvivők zavara , nem a stressztől van ! és ha hívnak , küldenek menni KELL ! pont ezért vagytok ! ha tetszik ha nem
2021. ápr. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!