Szorongásom van? 20/f egyedül vagyok itthon, és érzem hogy olyan nyomás/stressz félelem van bennem, igaz halványan. De ez miért van?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 17:44
1/7 anonim válasza:
Én 17/f vagyok szokott ilyen lenni, de elkezdek valamit csinálni és elmúlik. Furcsa hogy neked csak most tűnt fel. Amikor mit tudom én vizsga, dolgozat előtt voltál nem volt ilyen?
Persze nekem ilyen is volt mint neked hogy nagyjából ok nélkül.
2/7 anonim válasza:
Mert ma olyan az idő. Foglald el magad valamivel.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi:D ha lefoglalom magam valamivel fasza, meg minden okés. de mi a túróért van ez?:D
2015. márc. 13. 18:06
4/7 anonim válasza:
Sok mindentől lehet. Lehet allergiától, érzékeny idegrendszertől, nem megfelelő táplálkozástól, kialvatlanságtól, genetikai hajlamtól, vitaminhiánytól, helytelen légzéstől.
5/7 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy lassan 3 hónapja nem melózok, és suliba is csak hébe hoba járok.. itthon se csinálok semmit, egész nap csak a punynadás,tv fészbuk. kezdem elhagyni magam,
2015. márc. 13. 18:23
6/7 anonim válasza:
Ez a baj, hogy elhagyod magad! Minden nap kellene sportolnod aktívan, hogy lefáradj.
7/7 anonim válasza:
A mozgás endorfint /boldogsághormon/ termel. A chili paprika evése is azonnali endorfint hormont szabadít fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!