Mit tegyek ha félek egyedül a sötétben?
A megoldást sajnos nem tudom, de kb ennyi idős korom óta így vagyok én is. Csak én még a világosban is félek ha egyedül vagyok. De ha velem van a 6 éves lányom, akkor már nem.
Ha rájöttél a megoldásra oszd meg velem is.
Addig is kapcsolj fel minden lámpát, hogy jó világos legyen. A villanyszámlától ne félj, mert ha pár éjszakára kivilágítod a házat, és az udvart, az nem fogja a számlát észrevehetően megdobni.
36F
ugyanígy vagyok :D
nekem az segít egyedül ,hogy mindig fel van kapcsolva a villany mindenhol és lekötöm a figyelmem valamival, mondjuk megnézek egy jó filmet (lehetőleg nem horrort xd) vagy játszok, ilyesmi, aztán alvásnál is beállítom a tv-t, hogy mondjuk 2 óra múlva kapcsoljon ki és akkor nyugodtan tudok aludni, mert nincs is síri csend a tv miatt, hogy még azt is meghalljam kb, ahogy egy muslica pislog egyet, meg biztonságosabban is érzem magam attól, hogy nincs sötét :D ja és előtte mindig vagy 8x leellenőrzök minden ajtót és ablakot, hogy be van-e zárva, ha esetleg valaki be akarna jönni rajtuk. ja meg amikor nagyon ideges vagyok, akkor elalvás előtt sudokuzok egyet, vagy mondjuk előveszem a kémiakönyvet és megcsinálok egy csomó számolgatós feladatot és ettől is kicsit elfáradok agyilag is és ez is segít, hogy nyugodtabban aludjak :D
16/L
Kérdező, ha ez jólesik neked, ne félj az Istenhez fordulni. Ő megbocsátó. Tudja az ember viselkedésének eredetét és okait, még akkor is, amikor az ember maga sem tudja. Tudja, hogy előfordul olyasmi, hogy egy 16 éves kerüli a misét, meg hogy szidja az egyházat. Hidd el, hogy nem fogod meglepni vele. Még az se biztos, hogy ez rossz - az Isten nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy az egyház gondol Róla.
Szerintem aligha huzigálja a strigulákat, hogy minden misén voltál-e.
A lényeg az, hogy milyen ember vagy, hogy gondolkodsz-e Róla, amennyire ez tőled a korod szerint elvárható; hogy fontos-e neked, és megbántad-e, hogy nem úgy cselekedtél, ahogy Neki tetszik (vagy legalábbis ahogy gondolod, hogy tetszik Neki).
23/L
Sajnos amikor a párom Franciaországban dolgozott 5 hétig,mindig egyedül voltam és igen féltem egyedül.Pedig kutya is volt/van odakint,de valahogy eleinte nagyon rossz volt.Aztán a dologhoz hellyel közzel hozzászoktam,de időnként rám tört,ez függött attól,hogy mennyit agyaltam azon,hogy milyen hangokat hallok.Ilyenkor az ember hajlamos pánikolni és jobban megijedni.
Én bekapcsolva hagytam a tv-t,az éjjeli villanyt,az ajtót bezártam.A jó az,hogy nálunk mindenhol rács van (ablak,ajtó).
Kapcsold fel a villanyt a szobádban,a lakásban.
Próbálj ne rágörcsölni arra,hogy betörnek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!