Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » MIt tegyek? Segitség!

MIt tegyek? Segitség!

Figyelt kérdés
Rondának látom magam, közben nem vagyok az, mert a környezetem nem ezt állitja. De én mégis annakk látom magam. Nem szeretek tükörbe sem nézni. Mit tegyek? Kb hasonlo lehet az onorexia is aki kövérnek látja magát közben meg nem az.
2010. febr. 15. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz nagyobb gondod ennél, talán elfelejted.
2010. febr. 15. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

régebben énis csúnyácskának tartottam magamat, de most már kifejezetten jóképűnek látom magamat, nem tudom, hogy hogyan, de fogadd el magadat úgy ahogy vagy, és tudd azt, hogy aki szeret emg bír az így fogad el, aki emg nem az amgára vessen, egy fantasztikus baráttal/barátnővel/pasival (bocs de nem derült ki) lett kevesebb

nem kell hogy más elfogadjon, élj a saját szabályaid szerint:)

2010. febr. 15. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:

14-17 éves lehetsz (de szólj, ha tévedek).

Ez ilyenkor normális (annyiban, hogy a lányok/fiúk túlnyomó többségénél előfordul kisebbségi érzés, túlzott (és alaptalan!) önkritika. Ez azért van, mert az életed középpontjában az emberi kapcsolataid (barátság, szerelem) került. Igaza van az elsőnek: addig tart, amíg ennél nem lesz fontosabb valami, mondjuk a jövőd, de ahhoz még kell egy pár év. Szóval ez menetrendszerű a tiniknél. Fogd fel úgy, hogy ez a természetes tünete annak, hogy tetszeni szeretnél, és meg akarsz felelni, jó akarsz lenni. De fogadd el a visszajelzéseket is: ha mindenki állítja, hogy nincs veled baj, akkor túlspilázod a dolgokat, túlságosan aggódsz. bizonyos mértékig jó az önkritika, de csak addig tartson, amíg a célt el nem éred vele: a cél az, hogy elégedett légy. Hogy elégedett lehetzs-e, azt pedig a barátaid reakcióiból tudhatod. Mi a reakciójuk? Hogy klassz vagy? Akkor mi a baj?

Be happy!

:)

2010. febr. 15. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Hű, sorry a sok elgépelésért.
2010. febr. 15. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
amm én is állítólag csont sovány vok én meg kövérdisznónak látom magam..utálok tükörbe nézni de regel muszály..
2010. febr. 16. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Keressetek magatoknak valami más elfoglaltságot!
2010. febr. 17. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!