Nem birom, valaki segítség?
Az iskola pszichológust felkeresheted. ha van ilyen az iskolátokba. Amúgy meg próbáld magad lekötni, valami értelmet találni az életednek.
Szerintem túl fogsz ezen jutni. Ez most a kamaszkor válsága! Lesz ez még így sem!
Miért olyan lehetetlen mondjuk az Anyukáddal megbeszélned ezeket a gondokat? Lehet hogy ő nem is sejti mennyire bánatos vagy!
Ha nincs iskolába pszichológus akkor a nevelési tanácsadóba is elmehetsz.
Így megint más megvilágosítást kap a történeted.
Te melyik megyében laksz?
Nekem is van önbizalomhiányom, pedig jóval elmúltam 15. És rólam sem gondolná senki.
Tudod, akkor megy a legjobban, amikor önmagamnak meg tudok felelni - olyankor nem húzhat le egy olyan beszólás sem, mint amiket te kapsz. Arra törekedj, hogy magadnak tetsszél, és peregjenek le rólad az ilyen megjegyzések. Mit tudnak ezek rólad?? Ismerik, hogy milyen érzékeny és értékes ember vagy?? Dehogy! Ne akarj nekik megfelelni. Magadnak felelj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!