SEGÍTSÉG! Mit csináljak? Ezt már nem bírom!
Köszönöm a gyors választ.
Sajnos nem hiába vagyok én ennyire elkeseredett és belefásult már... Az éjszakákat már a fürdőszobában tölti 3 hónapja, így "csak" ott kell felmosnom minden reggel. De olyan büdös van már az egész fürdőszobában, hogy hányinger. Hiába használok fertőtlenítőszereket, illatosított szarokat, érezni a pisi szagot. Nagyon jó álmosan hajnalban (ha nem hétvége van) szardarabkákat szedni, és pisit mosni, sikálni... A fürdőszoba küszöb már rohad!!!! A wc alá is befolyik... a szekrény is rohadásnak indult... Én egészen 8 hetes korától neveltem szobatisztaságra! Volt neki pelus, sőt még cica alom is. Eredmény: odapisilt valahova, befutott a wc helyére, és onnan nézett lesunyított fülekkel... tudja, hogy rosszat csinál, de szerintem csak azért is csinálja... Tényleg már ilyen érzése van az embernek, hogy szivat... Annyira elegem van, teljesen kiábrándít magából, de nem szeretném odaadni senkinek. Viszont ezt még tízen X évig csinálni? Pár éven belül szeretnénk Párommal kisbabát is. Akkor mi lesz?!
Irtózatos nagy nevelési hibák vannak a háttérben.
Szakértő kiképzőre lenne szükségetek.
szerintem a legjobb ha szakembert hívsz ,rászánod a pénzt és akkor legalább a problémád is megoldódik..
a másik még hogy elkerítesz minden szobát és csak egy bizonyos helyen tartózkodhat a kutya oda teszel le több kutyapelenkát, sétálni vidd úgy mint eddig..meg kell tanulnia..hozzánk 2 kutya került 1 és fél évesen akik kertes házba élték addig és mindig ki engedték őket így a kertbe szanaszét pisiltek kakiltak , 3-4 hét alatt sikerült őket szoba tisztává nevelni..mindig ki voltak zárva minden szobából egyedül az előszobába és a konyhába voltak az elején 4-5x levittük őket..a konyhába raktunk újságpapírt és oda szoktatuk amikor beengedtük a szobába őket és bepisiltek akkor belenyomtuk az orrukat és a fenekükre újságpapírral rácsaptunk persze nem erősen.. ha ezek se válnak be akkor szakember..
Pont most találtam:
Szia!
Könnyen lehet, hogy vizelettartási problémái vannak és azért csinálja (lehet, h vesebeteg).
Akár beteg, akár csak neveletlen,mivel csivavád van, nagyon tudom ajánlani a macskaalmot! Egy olyan kis tálca biztos elfér a lakásban, egy ilyen kis kutya pedig még kényelmesen el tudj. Feltöltöd kaviccsal. ha lepisil valamit (pl. egy rongyot ), akkor a rongyot tedd a tálcába. Érezni fogja a pisije szagát és valószínűleg a legközelebbi alkalommal ugyanoda fog pisilni, ahol a szagot érzi.
Vizelettartási problémával nem az ágyra hugyozik.
Ez viselkedési probléma. Méghozzá az egyik legkomolyabb.
Tuti, hogy más bajok is vannak a viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!