Ezek a jelek utalhatnak skizofréniára? Folyt. Lentebb.
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó ....
Pl. reggel megébred és azt hallom, hogy motyog, nem sokat, csupán egy pár szót, aztán elhallgat. Vagy, pl. én nézem a tévét és azt hallom miközben ő fürdik, hogy hangosan beszélget (egy-két mondatot).
Továbbá hipochonder, harsány, sokat beszél, de sokszor csak bambul, pedig ott ülök mellette, de érzem, hogy nincs ott. Kritikát nagyon rosszul fogadja, mindig rámförmed, ha "tükröt tartok elé". Tovább igénytelen ...., néhyány szót sajátos módom mond, pl: infulenza, progléma. Már többször kijavítottam, de hiába.
Néha úgy látom, hogy nem "tiszta" a tekintete, stb.
Itt jegyzem meg, hogy az apja, testvére és a gyereke is diagnosztizált skizofrén.
2015. febr. 28. 11:47
1/2 anonim válasza:
Ha szinte minden rokona skizofrén, akkor jó eséllyel ő is, ugyanis öröklődő betegség.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom. De önmagukba ezek a tünetek lehetnek a skizofrénia jelei, pl. a motyogás, vagy ez bárkivel előfordulhat. Sokat beszél egyedül ......
2015. febr. 28. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!