Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek a tünetek utalhatnak...

Ezek a tünetek utalhatnak skizofréniára?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmön vettem észre és utána meg is kérdeztem tőle.

Eddig mindig vidám volt,egy ideje pedig már nem mosolyog,nem érdekli őt semmi,nincsenek élet céljai.Azt hiszi mindenki ellene van,hogy senki sem szereti őt,mintha mindenki rajta röhögne.Olyat is mondott,hogy úgy érzi mintha figyelné őt valaki,és hogy az emberek bele látnának az életébe.És olyat is említett hogy szinte mindennap elgondolkozik mi lenne ha ő meghalna..csak normális válaszokat kérek!!!

2014. nov. 12. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
A lehetősége nagyon kicsi, de benne van.Ennyiből nem lehet megállapítani hogy skizofrén-e vagy nem.Nagyon sokféle pszichikai betegség van, amik előfordulhatnak, lehet az is hogy kezdődő depresszió.Folyamatosan figyeld az állapotát és kérdezgesd őt.
2014. nov. 12. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem inkább paranoid személyiségzavarnak tűnne, de diagnózist csak pszichiáter állíthat fel.
2014. nov. 12. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább paranoia depresszióval.
2014. nov. 13. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:
De a paranoia minimum 18 éves korban kezdődik,úgy olvastam ő pedig 15 éves.
2014. nov. 13. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!