Ha valaki skizofréniára hajlamos és egyszer kipróbálja a füvet, lehet valami komolyabb problémája belőle?
Abbol nem egyszeri alkalom lesz.
Skizofrenias hajlamos drog es alkohol fuggesre, drogosok es alkoholistak hajlamosak skizofreniara.
A cannabis zseniális módon a tudatba robbantja a rejtett pszichés betegségeket,esetleg felerősíti a már meglévőket,egyébként igen előszőr megtapasztalod a "jó" oldalát aztán már rendeszeres használat lesz belőlle,hidd el tudom.
Én 3-4 hónapig használtam,azt ezt követő fél évet senkinek sem kívánom,pokoli volt:hallucinációk,téveszmék,kényszeresség,szorongás,pánikrohamok,rémálmok,belső feszültség,öngyilkossági gondolatok,és hangulati ingadozás.
Annyit tennék még hozzá,hogy pont ez a veszély a "könnyű drogokba" mindenki legyint rájuk és nem látják a mentális oldalát,az alkohol is rombol de a pszichoaktív szerek hatalmas pusztításra képesek a pszichében,a média nem véletlenül hagyja ki ezt az oldalát.
Kérlek ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!