Volt barátom skizofrén, füvezett. Rengeteget rontott az állapotán. 5 évet csináltam végig vele, aztán rá kellett jönnöm, hogy nem tudok családot alapítani vele, így szétmentünk. Hiába voltam ott, hiába segítettem, amiben csak kellett, a fű fontosabb volt. A betegség elején még biztattak minket, hogy elérheti a teljesen tünetmentes állapotot is, mert nem volt súlyos, de a fű annyira rontott rajta, hogy mostmár nem lehet tünetmentes, sőt beleragadt egy állapotba, amelyből nem lehet kihúzni (stagnáló tévképzetek). Érdekes, hogy sok pszichés beteg választja a drogot, de a vesztükbe rohannak. Nagyon súlyosbítja az alapbetegséget.
2012. jún. 27. 15:32
2/9 anonim válasza:
Az alapkérdésre válaszolva; sajnos 1 szál cigi is kiválthat pszichotikus tüneteket.
2012. jún. 27. 19:58
3/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért "sajnos?"
Ha tudom, hogy az áram ráz, nem nyúlok bele a konnektorba.
2012. jún. 27. 22:02
4/9 anonim válasza:
nem tudom, a kérdező hogy értette, de engem érdekelne, hogy közvetlenül a cigi elszívása után vagy órákkal, napokkal később is előjöhet?
2012. jún. 27. 22:28
5/9 anonim válasza:
Ne szívjatok, és nincs ilyen kérdés, bakker!!!!!!!!
2012. jún. 27. 22:34
6/9 anonim válasza:
Pszichózisba kerülhetsz akár 15 perc után is, de ez nagyon egyéni. Én nagyon sok sérülést szenvedtem lelkileg, és ért veszteség az élet minden területén mielőtt szívni kezdtem, először úgy tűnt hogy megőrülök, aztán elkezdtem feldolgozni a problémákat és már erősebb vagyok mint valaha :) Szóval a 4-5 joint elszívása után már megmutatja a dolog a foga fehérjét
2012. jún. 28. 11:29
7/9 anonim válasza:
Szívtelennek hangozhat, de csak örülj, hogy megszabadultál tőle, hiszen magad is írtad fontosabb volt neki a fű mint Te. Miért is érdekel ezután a kérdésed tárgya? Remélem nem azért mert a barátod mellett rákaptál Te is!
Kérdésedre kérdéssel válaszolok!
Mennyi öreg, nyugdíjas drogost ismersz?
2012. jún. 28. 14:33
8/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan azt szerettem volna tudni, mennyi idő alatt mutatkozik meg a betegség?
2012. jún. 30. 11:37
9/9 anonim válasza:
22/f Én 6 évig füveztem de már 4 év után okozott nálam gondokat a fű....voltak már pszichotikus tüneteim is amikor órákat sétáltam egyedül éjszaka úgy h azt sem tudtam hol vagyok éppen és másnap meg nem emlékeztem a dolgokra ez előfordult párszor vagy h ilyen 2-3 órák estek ki...ez is előfordult többször is...de skizofrén nem vagyok. Nálam egy elég kemény depressziót okozott ami az utóbbi 3 évben visszajön és ez mellett egy nagyon rossz agorafóbiát is ami miatt konkrétan a házat nem merem elhagyni....
a lényeg h szerintem aki hajlamos mentális betegségre annál egy pár éven belül előhozza és szerintem fel is erősíti...mellé még pszichésen rá is szokik az ember én amióta tudom h nincs minden rendben a fejemmel a fűvel próbáltam orvosolni a dolgot de rá kellett jönnöm h pont a fű hozta elő és csak még rosszabbul leszek tőle... ez van és úgy néz ki így is marad...:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!