Szerintetek mit csináljak? Hogyan felejthetném el ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Erős késztetést érzek arra, hogy tűvel és cérnával összevarrjam magam.
Tisztában vagyok vele hogy ez egy negatív dolog, és eddig tartottam magam, de már nem bírom tovább.
Ezt úgy képzeljétek el, hogy kitaláltok mondjuk egy jó frizurát és már nem bírjátok ki hogy mikor tudjátok már megcsinálni magatoknak.
Esetleg ez lehet valami pszichés eredetű dolog is hogy ilyenekre gondolok?
2015. febr. 26. 19:17
1/1 anonim válasza:
Hát nem normális dolog az biztos. Régebben hallottam olyan betegről aki le akarta vágni a lábát, és évekig gyötrődőt miatta, a végén le is vágták neki. Aztán megszűnt a panasz. Ezzel persze nem biztatlak hasonlóra. Elképzelhetőnek tartom hogy ez egy létező jelenség, de elképzelésem sincs mi okozhat ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!