Hogy felejthetném el a tábort?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének. Nyári táborban voltam, most hatodszorra. És borzasztóan kötődök ehhez a táborhoz, mikor vége lett, elsírtam magam, és még azóta is rám jönnek ilyen sírórohamok. Azokat a számokat hallgatom, amik ott voltak, és képeket nézegetek. És nagyon hiányzik, és ürességet érzek. Szörnyű érzés. Normális ez? Mit tennétek? Nem fura így kötődni egy helyhez? Amióta lehet menni, azóta megyek.2014. jún. 28. 14:40
2/5 anonim válasza:
Én is hasonlóan éreztem, amikor hazajöttem életem első táborából. Majd idővel enyhülni fog, és egyszer csak túl leszel rajta.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :/
2014. jún. 28. 14:53
4/5 anonim válasza:
Viselkedj kicsit érettebben. Mindenki sajnálja mikor vége egy tábornak/nyaralásnak, de pont ezért olyan jók ezek. Ha ez lenne a minden napod, akkor már nem lennél annyira oda érte.
Éppen emiatt lesz egy örökre szóló emlék, mert rövid és nagyon jó volt. Ez a lényege.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nem lennék érett. Inkább azért lehet, mert nagyon sok minden történt itt velem, ami lényeges. De abban igazad van, hogy nem lenne érdekes, ha mindennap ott lennénk..
2014. jún. 28. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!