Mit lehet tenni, ha 19 évesen egyáltalán nem kívánom a szexet és semmi ehhez kapcsolódó dolgot?
Lány vagyok, még soha sem volt barátom (tehát nem randiztam, nem csókolóztam, még sosem feküdtem le senkivel stb.) Úgy érzem, abszolút nincs igényem ezekre a dolgokra, sőt, félelmetesnek és undorítónak találom.
Talán ez nem lenne baj, csak közben iszonyatosan zavar a tudat, hogy tudom, hogy ez így nem normális, és szeretnék változtatni, de egyszerűen még attól is fázom, hogy barátom legyen.
Kit keressek föl? Pszichológust, szexológust, vagy ki tud ezen segíteni?
(Bocsi, ha elszúrtam a kategóriát.)
"félelmetesnek és undorítónak találom."
Pszichológus kell neked.
Azt valamiért kihagytam, hogy ez nagyjából egy éve tart, előtte úgymond volt valamiféle normális érdeklődésem.
Magán vagy TB-s pszichológus (egyáltalán van olyan?) lenne célravezetőbb?
Nincs valami "alapja" ennek az undornak és félelemnek?
Mert én épp így voltam vele, ahogy Te...és végül 23 évesen vesztettem el, de csak kényszerből, a mai napig nincs igényem rá.
Szia! Ezzel szerintem semmi baj nincs, én is ilyen vagyok. Pszichológushoz a nyugalom kedvéért azért menj el, de komoly bajod nem lehet.
Ha gondolod, beszélgethetünk.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!