Belefogok orulni az iskolaba, es a folyamatos tanulasba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok, felevkor 4,86-os atlagom lett, 5 tantargybol (nemet,nyelvtan,biologia,fizika es tortenelembol) kituno is lettem. En mindig is nagyon szorgalmas voltam..Azonban a felveteli elott beteg lettem egy hettel, bementem megirni betegen a potfelvetelit 70 pont lett, ugy hogy lazasan irtam meg. Majd nem 1honapig nem voltam iskolaban, most mentem mult heten ujra..Ebben a ket hetben 7 temazarot irtam, es meg irok is.. Es ennel tobb kis dolgozatot is... Egy tantargybol 5 dolgozatot irtam...abbol 2 tz...holnap is 3 dolgozatot irok..Mar nem birom..delutantol estig (kb.11) tanulok, reggel 5kor kelek, de alig tudok mar a stressztol tanulni, ugy erzem belebetegedek, ugy pihennek, de nincs idom, nem lehetek ujra beteg, nem maradhatok megint otthon, a tanarok kiabalnak velem, hogy nem birok mindent potolni, es nem adnak haladekot a dolgozat megirasahoz, es ez gyarapodni fog, mert ameddig en potlok egy dogat, addig a tobbiek egy masikat irnak, igy azt is kell potolnom... E mellett meg 3 versenyre is kell keszulnom, illetve szobelizek hetvegen, es ket het mulva nyelvvizsga. Mit tegyek? Nem vagyok kepes mar birni. Remegek, sapadt vagyok, es nagyon nagyon faradt, es ugy nezik ki, mint akit fejbe vagtak egy lapattal. Segitseg!! (Sajnalom ha hosszu lett, es a helyesirasi hibakat is.. Ja es azert irok itt, mert nem tudok mar kihez fordulni..a szuleim nem tudnak mit csinalni velem...)2015. febr. 25. 14:50
11/12 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek.
Egyetemista vagyok, és így utólag visszagondolva csak nevetek azon, hogy volt alapiskolán olyan tárgy, amire ennyire rágörcsöltem, pedig nyugodtan rossz jegyekkel és végigzongorázhattam volna, mert a kutyát nem érdekli.
Ami érdekel, azt tanuld, meg az érettségi tárgyakat, a többi ahogy esik úgy puffan. Szerintem még így is négyeseid lennének belőle, mert becsületesnek tűnsz, de nem stresszelnél annyira.
12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, teljes mertekben igazatok van! Nagyon sokat segitett mindenki, es azok is akik privatban irtak! Koszonom
2015. febr. 27. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!