Belefogok orulni az iskolaba, es a folyamatos tanulasba. Mit tegyek?
Jesszus, már általánosban így ki vagy? Akkor mi lesz később, középiskolában, egyetemen?
Én úgy gondolom, hogy a szüleidnek is kéne ezzel foglalkozni, hiszen még gyerek vagy. Nekik illett volna az osztályfőnökkel egyeztetni, hogy mi a lehetőség ilyenkor, ha ilyen hosszú ideig hiányoztál. És akkor talán az osztályfőnök beszél a tanárokkal, hogy kapjál egy kis haladékot, vagy ha a jegyeid meg vannak, akkor ne kelljen utólag megírnod minden dolgozatot.
Én a helyedben a két versenyt kihagynám, gondolom, az nem életbevágó. Akkor már ennyivel is kevesebb feladat van.
Ne haragudj, de ez részben a te hibád. Minek kellett ennyire túlvállalnod magad? Még egészségesen sem könnyű egyik héten szóbeli felvételizni, aztán nyelvvizsgázni úgy, hogy közben még az iskolában is dolgozatokat írsz. Tisztában kell lenned a korlátaiddal!
Az elmaradt dolgozatokat sajnos meghatározott időn belül pótolni kell, végtelen haladékot nem kaphatsz rá. Azt nem értem, hogy a tanárok ok nélkül miért kiabálnak veled. Ha ennyire lemaradtál és kikészültél érdemes lenne megfontolnotok, hogy magántanuló legyél a maradék három hónapra, mert ha így folytatod, teljesen kikészülsz.
Azon is gondolkodj el, hogy melyik a fontosabb az év végi eredmény vagy a nyelvvizsga, ha az utóbbi nem létfontosságú, hagyd a fenébe, megcsinálhatod nyáron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!