A "körömrágásról", pontosabban a köröm körüli bőr folyamatos, megállás nélküli piszkálásáról, tépkedéséről hogyan lehet leszokni?
Nehezen.
Nem tudom a kérdésben szereplő hány éves, milyen nemű, nekem magamnak akkor sikerült, mikor elkezdtem rendszeresen lakkozni a körmömet, akkor már tudatosan nem csináltam, mert azt akartam, hogy ha olyan sokat dolgoztam vele, akkor legyen szép a kezem.
De amúgy ha ideges, stresszes vagyok és belefeledkezek néha még most is előfordul, hogy vakargatom a hüvelykujjamat.
Én kesztyût hordtam otthon, így tudtam róla leszokni. Társaságban meg soha nem rágtam pl. suliban így ott nem volt gond. Csak mióta errõl leszoktam újjab ilyen kényszeres cselekvésbe kezdtem. Sebesre vakarom a bõrömet meg a hajamat tépkedem szálanként.
Kipróbálhatnád, hogy bekened valamivel az ujjaid végét, mindegy mi az csak csípjen vagy legyen keserû.
Középkorú férfi vagyok.
A lakkozás ki van zárva.
Gyerekkorom óta megvan.
A kesztyűt próbáltam, de még azt is piszkáltam és ahogy levettem nem volt megállás.
Mivel kenjem be az ujjaim végét ami nem zavar a munkában és tartós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!