Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék mert sokszor...

Mit tehetnék mert sokszor olyan mintha totál le lenne blokkolva az agyam?

Figyelt kérdés
Erre egy jó példa,hogy elmegyünk kajálni,el is döntöm mit akarok enni amikor pedig kérném ki a kaját akkor nem jut eszembe és össze-vissza mondok minden mást de nem azt amit szeretnék. De sokszor van olyan is, hogy nem jut eszembe amit akár fél órája megbeszéltem valakivel. Mintha meg se történt volna.

2015. febr. 14. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek olyan általános tünetek, amelyek minden egészséges embernél is előfordulnak.

Ilyen esetekre én különböző technikákat szoktam kitalálni.

pld. amikor hasonló szituba kerülök, és várhatóan ilyen helyzet alakulhat ki, akkor ennek megelőzésére -amikor még az eszemben van-, akkor azt felírom egy papírra.

Vagy, ha valamit el kell vinnem otthonról, akkor ezt még akkor beleteszem a cipőmbe, vagy a kijárati ajtónál a küszöbre teszem , még amikor a eszemben van (és nem későbbre halasztom), hogy amikor indulok, akkor szinte "fölbukjak benne". :))

2015. febr. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!