Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden adottságom megvan egy...

Minden adottságom megvan egy boldog életre, mégsem megy semmi. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Intelligens vagyok, sok mindenben tehetséges, jól nézek ki, mégsem megy egy területe sem az életemnek:(

Lelkileg nagyon instabil vagyok, egyszerűen képtelen vagyok dönteni, nem tudom, mit akarok és hogyan. Most otthagytam az egyetemet, mert nem tudom akarom-e azt csinálni, párkapcsolatom még sohasem volt 22 évesen, pedig a férfiak minden nap megbámulnak a bkv-n...

Otthon ücsörgök egyedül (néha eljárok dolgozgatni) és semmi nem megy. Sehol sem tudok beilleszkedni, mindenhol rosszul érzem magam. Nagy problémám, hogy valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy csak nőkkel legyek körülvéve (az iskolában is csak lányok voltak, a melóhelyen is, mindenhol...)

Szeretnék diplomát, baráti társaságot,ahol elfogadnak, párt, bulikat, ÉLETET! Boldog szeretnék végre lenni. Nem tudom hol kezdjem...évek óta járok pszichológushoz, elég súlyos családi múltom van.

A teljes környezetváltozás vajon segítene? Évek óta vagyok ebben benne, nem látom a kiutat. 22 éves fiatal nőként teljes reményvesztettség és kilátástalanság uralja az életemet:/ Nem így kellene lennie...az egyetemi éveimnek kellene a legszebbeknek lenniük:(

2014. dec. 25. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha évek óta jársz pszichológushoz, indokolt feltenni a kérdést, kiképzett terapeuta-e a pszichológusod? Milyen módszerrel kezel?

Mélylélektani személyiség fejlesztéssel néhány hónap alatt meg lehet oldani.

(Válaszolhatsz privátban is)

2014. dec. 25. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj te nyitni a pasik fele :) és keress olyan melóhelyet ahol sok emberrel találkozol :)
2014. dec. 25. 21:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Hogyan nyissak? :/ Nem akarom tálcán kínálni magamat...

Néhány napja volt egy eléggé rossz élményem pasival és eléggé elvette azt a kevéske önbizalmamat is...

2014. dec. 25. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy a tegnapi rossz élmény miatt látod ilyen búskomoran a dolgokat?
2014. dec. 25. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd egyet tudok mondani, a pszichológust felejtsd el, ha mástól várod a megoldást az mindig csak taszít ront a helyzeten. Nem veled van a baj, egyszerűen így jött össze, legyél pozitív, az sokat tesz :) a pasik se szeretnek egy folyton panaszkodó nő mellett lenni, de egy életvidám csaj mindjárt sokkal vonzóbb.
2014. dec. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!