Szociális fóbia gyógyítására szerintetek jó módszer arra bíztatni a fóbiást, hogy csapjon fel bohócnak?
Figyelt kérdés
Kimaszkírozva úgy se ismerik fel és ökörködhet emberek előtt, ezáltal oldódnak a gátlásai.2015. febr. 14. 02:34
1/3 anonim válasza:
Ha te rá tudnál venni egy szociális fóbiában szenvedő embert arra, hogy bohócnak öltözve "ökörködjön az emberek előtt" , akkor le a kalappal! :-)
2/3 anonim válasza:
szerintem szar ötlet, de én is szociális fóbiás vagyok, szóval nem túl releváns a véleményem ilyen szempontból :) jelmezben is elvonulnék egy csendes sarokba :D
3/3 anonim válasza:
Ilyeneken már én is gondolkodtam, de én inkább valami olyasmire, hogy felveszek valami álarcot és begyakorlok gesztusokat, amikkel menőnek tűnök, és úgy megyek el bulikba, tehát kvázi felveszek egy személyiséget. Ha nincs arc, nincs felelősségvállalás :D A te ötleted se rossz, csak nekem annyiban nem szimpatikus, hogy a hideg futkos a hátamon a bohócoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!