Elegem az agorafóbiából! Van valami jó, hatásos módszer? Pszihiátert ne írjatok mert nekem nem segített! Gyógyszereket meg végképp ne!
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 07:40
1/6 anonim válasza:
Pedig pszichiáter és pszichológus, lehetőleg egyszerre. Ha csak egyet lehetne választani, akkor az a pszichológus lenne.
2/6 A kérdező kommentje:
3 különbözőt végigjártam. Egyik sem segített.
2014. márc. 9. 10:01
3/6 anonim válasza:
Ó, csak nem? Nem oldódott meg a problémád varázsütésre? Nem is fog, kicsi lány (?), azon neked is dolgoznod kéne. Hány évet jártál a terápiára? Hány alkalommal? Milyen típusú terápiára? Beletetted az energiát abba, hogy jobb legyen, vagy csak vártad a sült galambot?
Hidd el, hogy a sült galamb most se fog jönni. Nem fogunk ajánlani se gyógynövényt, se varázsszót. Komoly fóbiából vagy SZAKEMBER segítségével, KOMOLY személyes befektetéssel és munkával jössz ki, vagy sehogy.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
szerintem az ezo fasz.ságokat hanyagold, keress egy normális terapeutát
6/6 anonim válasza:
Tudod, kedves kérdező, ha az elsőnél maradtál volna, már túl lennél rajta. Így a tizedik sem fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!