Agorafóbia és pánikbetegség - Ha tudtok, ajánljatok olyan könyve (ke) t, (esetleg hatékony módszer (eke) t) melyek konkrétan a pánikbetegség és az agorafóbia gyógyításával foglalkoznak?!
Főként azok válaszát várom, akik átestek ezeken a betegségeken és sikeresen megküzdöttek velük.
Kiegészítésként: Én jelenleg abban a fázisban vagyok, hogy napi fél - 1 db. 0,25 mg-os Xanax-ot szedek és igyekszem minél többet "gyakorolni" a (tömeg)közlekedést egyedül és kísérettel egyaránt.. 1-2 hónapja küzdök, azelőtt nem volt gondom soha az utazással..
Előre is köszönök minden HASZNOS tanácsot! :)
én is át estem ezen a betegségen,de én másfél évig szenvedtem kibas.zott durván és nem múlt el, ezért elmentem egy pszihiátriára tanácsot kérni.
ekkor még nem tudtam hogy mi ez a betegség csak a pánikot ismertem, ott mondta a doktornő hogy agorafóbiám van pánikbetegséggel.
ezeket szedtem majd 3 évig a az Ataraxot (nyugtató-t) csak fél évig mert függőséget okoz te is vigyázz a xanaxal.
a lényeg hogy jól csinálod ha be mersz menni a tömegbe, mersz utazni vagy épp egy bu.zi nagy áruházba vásárolni
én is így kezdtem, mindig teszteltem magam(persze a gyógyszerek szedésével egy időben, és kb 2-3 hét volt míg kezdtem jobban lenni)
sajnos én megpróbáltam kezelésem előtt mindent de nekem sehogy sem múlt el,
ezzel a betegséggel már bocs hogy ezt írom nem szabad szarakodni, ha érzed magadon hogy minden féle képen le tudod győzni akkor hajrá, de ha nem akkor kezeltesd megad
mert rá mehet a magán életed a kapcsolataid és minden más ami téged és a külvilágot össze köt. Csak mert sza.rúl vagy a tömegben és az emberek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!