Van itt olyan aki depresszióból, pánikbetegséből anti depresszáns segítsévével gyógyult meg? Ismertek ilyen embereket? Nekik milyen gyorsan ment?
Én személy szerint nem gyógyultam meg tőlük,szedtem sok félét,legutóbb Cymbalta-t,ami hát hogy is mondjam...a világ szennye mocska.Nem kimondottan addiktív,de olyan mellékhatásai vannak hogy akkor inkább nem szedek semmit.
Még epilepszia elleni bogyókat is diktáltak belém holott ehhez a betegséghez közöm sincs,és ugyanolyan idegbeteg voltam,mint előtte. Szerencsére olcsó volt...
Azt hiszem Venlaxin-t szedtem egy hosszabb ideig,az működött,miután elhagytam,mert untam az elvonási tüneteket,egy bő fél évig stabil maradtam. Nagy szó. A rivotril-t sem ajánlom,én elkezdtem tőle hízni,és kissé addiktív volt,viszont ütős cucc,ha Frontin-nal kombinálja az ember. Apropó Frontin,ezt viszont tudom ajánlani,ha kiborulok bedobok 3 szemet és lenyugtat valamennyire.
Igazából nálam például 2 dolog vált be,testedzés,és munka közben rágózás,a stresszt oldandó. Csak mondjuk a testedzés is olyan hogy kitartás kell hozzá,én sajnos egy darabig rendszeresen csinálom,de ha rohamom van utána egy darabig nem,mert nem érzek hozzá lelkierőt és motivációt.
Egyébként nekem van bizonyos fokú pánikbetegségem,változó erősségű depresszióm (nem mániás),meg elvileg szociális fóbiám,de erről nem vagyok teljesen meggyőződve...
"Szerintem Ne szedj ilyen készítményeket. Nemrég olvastam egy könyvet és CSAK rosszakat ír az e fajta gyógyszerekről."
Kedves 1-ső válaszoló!
Hogyan javasolhatsz ilyesmit, egy szakorvos ellenében, a legminimálisabb ismeretek hiányában, mert hallottál valami baromságot, jártodban keltedben?
Kedves pillango 88 !
Sajnalom, hogy igy erzed magad, ahogy leirod. Annyi mindent tudnek a hozzaszolasodhoz fuzni, de nem szeretek okoskodonak tunni. Csak annyit mondanek, hogy egy ideje annyira kicsuszott a talaj a labaim alol, azt hittem nem elem tul. Kb tiz eve kezdodott eletemben egy szakasz, amikor nem tudtam sehogy boldog lenni, gyogyszereket szedtem, amitol allandoan kabult voltam,nagyon eros halalfelelmet ereztem, sokat panikoltam, nagyon nehez idoszakaim voltak, de amikor talalkoztam egy emberrel, aki panaszkodott , mindig csak biztattam es nem mondtam ,hogy soha nem fog el mulni ez. Szerinted a kerdezo hogy erzi magat ezt olvasva, segitessz ezzel neki ? Hat magadnak? Senkinek sem.Remelem,velemenyemet pozitivan veszed, mert az a szandekom. Udv, Enci
Szia!
Én Cipralexet szedek és nem gyógyultam meg eleddig.
Kérdésedre a választ nem saját kútfőből írom hanem amit nekem a pszichiáterem mondott, miszerint az antidepi nem gyógyít. Elnyomja a tüneteket hogy időt nyerj a kiútkereséshez. Ugyanezt a problémát máshogy is lehet kezelni, van akinek a kineziológia, van akinek a homeopátia jön be. Én most ezeket fogom megpróbálni hogy letehessem a Cipralexet és vállalhassak gyermeket. Remélem segítettem!
Üdv.: Benver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!