Pszichologus tudna abban segíteni, hogy kiírtsam magamból a szerelem/párkapcsolat utáni vágyat?
Teljesen kivagyok már idegileg, próbálim magamból kiírtani ezt a párkapcsolat hiányt. Barátnőm nem lehet mert nem vagyok macsó jópasi, ráadásul egy picit romantikus is vagyok amit szintén nem kedvelnek a nők. Meg, belegondolva nem is volna jó ötlet nekem a szerelem, mert annak nincs értelme, hogy én imádnám, szórakoztatnám és törődnék a lánnyal, az meg nagyívből letojna, vagy lelécelne valami alfahímel.
Szerintetek egy pszicholögus tudna nekem segíteni kiírtani ezt a szerelem mizériát, hogy ne fájdìtsam a szívem a nőkért? Ugy is már közösségbe sem szeretek járni ez végett; meglátok egy egyerű átlagos lány és máris elszomorodom.
24f
Biztos vagyok benne h van ilyen szemelyisegu lany a vilagon es egymasra talaltok majd:)
Lehet massal van a baj nem kell ide pszichomokus (ha tudnak ilyet lehet kesobb megbannad):)
nem kell ahhoz pszichológus
pár év, pár csalódás és kiirtódik magától
en 32 vagyok de sose leszek már szerelemes, mert nem akarok,
tudom, nem akarattól függ, de arra irányítom magam hogy ne legyek mert csak a baj van vele
Uh, kedves 1. Èn ebben már nem akarok hinni. Nem fogom megbánni.
2# Elképzelhető hogy majd 30-35 éves koromra sokat csillapodik, de addig nem akarok 'szenvedni'
Jön a tavasz, nyár; én meg imádok kirándulni és a Balatonra járkáni; de így nem tudom élvezni.
Igen, sajna nagy probléma ez nálam, most még nem is olyan vészes, de majd tavasztól gondban leszek mint a homoki hörcsög aratás után. Most még el vagyok itthon, meg a munkahelyemen az öreg nénikék meg a srácok között, máshova ritkán járkálok el télen.
Nem akarom el rontani ezt a nyarat is, tök rossz társ nélkül, barátnőm meg úgysem lehet.
biztos akad egy ronda csaj aki nem kell senkinek, na ő lesz a bnőd
amúgy meg ilyen hozzáállással hogy "csajom sose lehet mert nem vagyok szép" meg azzal hogy itt nyavalyogsz, biztos nem is lesz nőd sose
Ha nyavalyogva állsz a dologhoz tuti nem lesz normális barátnőd. Te se hiszem hogy akarsz egy olyan embert a párodnak aki lépten nyomon sajnálja magát, embereld szépen meg magad, ne görcsölj a témán, elevezd az életed és hidd el a többi jön magától.
Ui.: ha azt nézem a haversrácaim nagy része nem az a macsó típus, de van barátnőjük, mert ha hiszed ha nem nem ezen múlik a dolog nagyja, bár más kérdés hogy igénytelenség miatt vagy nem tetsző egy lánynak vagy mert alapból nem vagy Brad Pitt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!