Nem tudok emberek közé menni, romokban az életem. Nem tudok aludni. Nem tudok enni. Egyre rosszabbul érzem magamat. Mit tegyek? 18F
vannak barátaid ? vannak olyan veled egykorú ismerőseid akikkel személyesen találkozol havi rendszerességgel?
ha igen mond el nekik hogy mi a problémád egy ilyen közegben megtudjátok beszélni és te is jobban feloldódsz ... ne akarj tökéletes lenni senki sem az ne hibáztasd magad ha hibázol mert MINDENKI szokott , csak magadnak ártasz ha állandóan befelé fordulva saját magadat téped cafatokra .. a jövőben én nem lennék tovább magántanuló mert így legalább napközben másra tudnál koncentrálni nem a depresszióra ( ne haragudj ha rosszul ítélem meg a helyzetet )
Szerencsés vagy, mert jó a családi közeg, támogatnak, szeretnek. Erős vagy, mert képes voltál változtatni már egy komoly problémádon, és nem vitted át az addikciót másvalamire. Egészséges vagy, mert vágysz az emberek társaságára és van benned szeretet.
Tehát MINDENED megvan ahhoz, hogy egy számodra és a környezeted számára kellemes életet alakíts ki. Csak az önmagaddal szemben támasztott elvárásaid, és az ezekből eredő félelmeid - hogy nem vagy épp elég jó - tart vissza.
Ezen is képes vagy változtatni, én hiszek benned. Először tölts rövidebb időt, és az otthonodtól távol egy ismerőssel, beszélgessetek, úgy bármiről, ne a gondjaidról. Aztán újra meg újra szervezz ilyen baráti találkozókat. Érezni fogod, hogy igénylik a társaságodat, és ez segít :-) Bízz magadban, nem kell mindig a maximumot hozni, most is épp elég jó vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!