Pánikbeteg vagyok. Semmit nem kaptam rá, rosszabbul vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nyár elején kezdődött, voltam pszichológusnál. De az mondta hogy akkor menjek újra ha megint összejönnének a dolgok, de igazából nem tudott mondani semmit, csak hogy mi ez a "jelenség" és hogy mit tudok csinálni ha megint rosszul leszek. De azóta se javult, ugyan úgy rosszul vagyok. Szerintetek látogassak meg egy pszichiátert is, aki ír neked gyógyszert ha úgy látja ?2014. jan. 22. 17:27
1/5 anonim válasza:
Csak gyógyszert tudnak rá adni, amitől az ember elhülyül, de kigyógyulni csak saját magától tud.
2/5 A kérdező kommentje:
és magától hogy ?
2014. jan. 22. 17:41
3/5 anonim válasza:
Na, ma diagnosztizáltak nálam pánikbetegséget.
3 féle gyógyszert írt rá a doki.
Nem váltottam ki.
Megpróbálok egyedül túl lenni rajta, nem akarok gyógyszer függő lenni.
Tudod, h mi váltja ki nálad?
4/5 anonim válasza:
Egyszer voltál pszichológusnál? Attól nem javul meg. Végig kell csinálni egy terápiát, és csak attól várhatsz sikert (min. fél év). A gyógyszertől ne várj csodát, az csak tüneti kezelés. 20 éve vagyok pánikbeteg, néha évekig tünetmentesen, de aztán újra előjött mindig, a korábbiaknál súlyosabb formában. Valódi javulást csak a terápia jelentett eddig, de még nem járok a végén.
5/5 anonim válasza:
Sokan összekeverik a félelmet, fóbiát, pánikrohamot, és a pánikbetegséget, pedig ez négy különböző dolog. Ismerkedj meg vele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!