Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszió lehet?

Ez depresszió lehet?

Figyelt kérdés
Alvás zavaraim vannak,nincs semmi ami boldogá tudna tenni engem,nem szeretek el járni sehová,annyira beszélgetni sincs kedvem pedig régebben mindig a társaság közép pontja voltam. Lehangolt vagyok úgy érzem nekem soha semmi nem sikerűlhet kilátástalannak látom az életemet szerintem nekem semmi se síkerülhet igazából két dolog nyomja a lelkemet. Az egyik az anyám alkoholista lett. Egyedul nevel este jár haza sokat veszekszünk. A másik a baratomal történt valami hogy meg bántott valamivel (akaratlanul) és az bennem van és azóta úgy érzem hogy nem tudok meg felelni neki..edzek diétázok a tökéletes alakért hogy meg feleljek neki! Baratnőim (akik meg maradtak) azok meg nem értik hogy állítólag gyönyörű karcsú homokóra alakom van de én ezt nem látom..emiatt nagyon szomorú vagyok minden nap bennem van az az egy dolog..nem tudok tul lepni ezen valahogy ami hülyeség..öngyilkossági gondolataim túlzottan nincsenek sőt egyáltalán csak nincs kedvem az élethez. Meg kedden kárt tettem magamba vagyis a kezembe pengével. Légyszi ne nézzetek örülteknek! 16/L

2015. febr. 6. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Antiszociális leányzó lehetsz.Javaslom,hogy csináld azt amit én...járj el barátkozni,még ha nem is akarsz,hátha jól érzed majd magad.járj el buliba,hátha jó lesz,vagy nem...járj el edzeni,futni,kirándulni,hátha jó lesz,vagy nem...ne legyél negatív.mindent csak csinálnod kell,aztán vagy meg jön hozzá a kedved vagy nem,de feltétlenül csináld végig. amúgy pacsizhatunk az életünkkel kapcsolatban 18/f
2015. febr. 7. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!