Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nincs értelme az életemnek. Anyukám beteg s bármikor meghalhat, a párom folyton leterhelt a stressztől és 8 évvel idősebb nálam. Nincsenek barátaim rajta kívül. Én küzdök mindennap, igyekszem harcolni azért,hogy jobb legyen,de értelmét vesztette minden. Félek a haláltól. Nem akarok nem kívánkozok meghalni. Gyűlölöm az életet mert semmi sem úgy alakult ahogy szerettem volna. Nem vesz el feleségül mert nincs rá pénz, ergo nem tartja fontosnak. Nem olyan fiatal már pedig én a kamaszkori képébe vagyok szerelmes. Nincs annyi energiája ideje rám mint amennyi kielégítő volna. Nem érzem magam jól a bőrömben nélküle. Olykor veszekedünk. Olykor menekülés tör rám, aztán visszajövök pár órával később. Külsőre se az igazi de legalább belül sok értéke van. Régebben züllödt életvitelt folytatott de megváltozott. Én 23, ő 31. Sokszor nem találom a célt,nincs cél előttem. Én igyekszem törekszem, de nem értem miért kell így tovább szenvednem. Az álom az lenne ha ő kamasz volna meg én is. S soha nem öregednénk. Csak együtt lennénk és boldogan.2014. jan. 28. 15:01
2/2 anonim válasza:
Miért nem hagyod el őt? Biztos vannak jó pasik is, akik törődnének veled. Vagy mondj el neki mindent, ami miatt rossz neked, hagyd el, és keress valaki mást. Régen én is fülig szerelmes voltam valakibe, most meg már ronda, és teljesen megváltozott, és már nem szeretem. Csak a pár évvel ezelőtti arcát szeretem még, de már nem is érdekel az illető.
Ja és részvét az anyukád miatt, remélem meggyógyul :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!